;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Aug-2009 06:35 Email | Share | | Bookmark
Jom Masak Nasi Arab

Assalamualaikum..
dah lama nak buat kelas ni ..
asyik tertangguh jer..
al-maklumlah bizi tahap kayangan...
mengalahkan Wanita Pertama Amerika lagi...[perasan jerrr...]





Thursday, 6-Aug-2009 15:47 Email | Share | | Bookmark
Kelas Biskut Raya di Dungun Terengganu

Salam buat adik-adik sekelian..
oleh kerana kelas biskut raya yang sepatutnya dibuat semalam dibatalkan kerana malam Nisfu Syaaban..
so mereka meminta kakliza gantikan pada Sabtu ini..



kak liza akan ajar membuat biskut ini...so jom kita ramai-ramai meriahkan kelas ...



Tuesday, 4-Aug-2009 23:32 Email | Share | | Bookmark
Jam Tangan

 
Assalamualaikum adik-adik sekelian..
kali ini kakliza nak citer pasal jam tangan pula..

bebaru ini ada komen di fotopages dan blog kakliza mengenai iklan barangan..Berkat Gemilang Online Store
so kakliza pun 'melawat' blognya..untuk mengetahui apa kisahnya...
kakliza dapati ada jam tangan yang menarik perhatian kakliza..[biasalah pompuan mmg mudah tergooooda ngan barang hiasan ni...betui takkkk....]



selepas berbalas emel dan kakliza masukkan RM dalam akaun beliau, kakliza pun terima..



selain dari jam..ada macam-macam barang lain yang menarik perhatian kakliza..
tapi kena sabar..sabar...kena tenguk bajet....
so jangan lupa untuk 'melawat' blog BERKAT GEMILANG ni...

tapi apabila kakliza tunjukkan gambar jam ni pada anak dara kakliza..
rupanya dia berminat pula..
biasalah..perasaan seorang ibu mmg mudah beralah dengan anak-anak..
so apalagi..maka jam itu telah berpindah alamat ke Shah Alam..
kiranya jam itu berjalan-jalan makan angin dari KL [Bangi] ke Kerteh dan seterusnya ke Shah Alam...


Monday, 3-Aug-2009 07:38 Email | Share | | Bookmark
Kelas Biskut Raya di Dungun Terengganu



Monday, 3-Aug-2009 06:21 Email | Share | | Bookmark
Demo Masakan di IKANO Mutiara Damansara

Salam..
sorila..lama tak membuat lapuran..
biasalah sibuk memanjang..ada jer kerja..
bukanlah kerja opis..tapi kerja memasak untuk buku resepi yang seterusnya..


last Sunday 26 Julai 2009 kakliza telah membuat Demo Masakan di IKANO Mutiara Damansara nun..
acara ini adalah sempena POPULAR Book Fair yang sedang berlansung disana..
kakliza diminta membuat demo masakan untuk 4 jenis masakan..
1. Salad Buah-buahan
2. Tomyam Campur
3. Nasi Bukhari Ayam
4. Puding Laici Dangdut

jom kita tenguk apa yang terjadi hari itu..
gambar-gambar adalah dari album Puan Penyulawa yang datang dari Bukit Beruntung dan juga dari camera kakliza yang diambil oleh asben dan anak kakliza..



antara makanan yang sempat dimabil gambar..


kebetulan pada hari itu adalah besdey kakliza yang ke 51 tahun..
anak kakliza telah membuat surprise dengan naik ke atas pentas kakliza memasak dan menghebahkan dan memberikan hadiah besdey pada kakliza..
what a surprise...kakliza amat terharu sekali..
sayang sekali hanya 2 anak saja yang ada bersama..
anak yang sulong tak dapat hadir kerana out-station..
manakala anak no 4 dan no5 tinggal di rumah [Kerteh] kerana mereka bersekolah hari itu..


turut meraikan adalah besfren kakliza..kak nonie..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net