;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Nov-2006 14:24 Email | Share | Bookmark
MAGIC SHREDDER

 
 
 
 
 
kak liza ada toy untuk kakliza buat kerja..
beli kat pasar tani jer.rege dalam RM10.00..
tapi boleh buat macam-macam....
potong sayuran [carrot..timun..kentang..senkuang..] mmg cantik
bak parut timun..lobak mmg senang...terutama nak buat acar sayur.

setakat ni kakliza rasa kakliza beli dah 20 unit kot..
kasi kawan2..adik beradik..dan juga jtolong belikan untuk kawan2



Quote:

1. MamaFaMi ~~ mmg dah puas gunakan benda ni...tapi enjoyed..kkliza dah simpan 1 untuk MamaFaMI untuk gunakan bila balik mesia tauuu...
2. MUZA ~~ a'ah berbaloi membelinya..dahla murah..macam2 boleh reka/buat..cepat pulak kerrja...schredder ni takder brand laa..so sori..
3. miss zai ~~ w'salam..mmg kkliza beli kat pasar tani/pasar malam Kerteh..tapi le ni nampak dah takder barang ni dah...
4. Ida ida@medix.com.my ~~ wah boleh u jadi ejen barangan ni...
5. me myself ~~ tentu seronok menggunakan schredder ni kan..
6. ratnamurniwati ~~ wah...tak rugi membelinya ni..
7. Nabialishad ~~ so sorilah..kakliza x leh belikan pasal dah x der stok kat umah atau kat pasar tani tu..nanti cuba cari kat supermarket la...
8. Krayolan ~~ w'salam Krayolan.. sorila..kkliza xder stok..
9. Liza*Ummi Haziq&Hazim* ~~ sorila ...kkliza xer stok lagi..even kat pasar tani pun x der jual dah..
10. mummy jam ~~ janganlah malas gunakan..kalau simpan jer..rugilah beli..
11. hellikonia ~~ kakliza mmg suka mencuba...
12. kuchai ~~ hehehhehe..asalkan jangan terpotong tangan sudah leerr..
13. izan izanrashid73@yahoo.com ~~ cari jangan tak cari..cepat cari....
14. unnamed yatiepedu@yahoo.com ~~ kakliza beli kat pasar tani Kerteh...tapi le ni dah x der orang jual..
15. aimynur miss_chombi@yahoo.com ~~ sorila..kkliza xleh tolong belikan sebab dah takder orang jual barang ni...
16. wanie wanienaz@yahoo.com ~~ salam...nanti kkliza tulis dalam emel..
17. zakiah zainudin ~~ kalau ada stok kat pasar..boleh saja buat bisneh..no hal punya...
18. maya mayagift06@yahoo.com ~~ kakliza x kisah apa oven as long ada timer..nak kasi nama tu kkliza pun tak pandai la...anyway kkliza ada gunakan oven jenis Europa..Indesit..now LUMIX..semua ok..ada api atas bawah..
19. rozeela ~~ sorila rozeela..namapnya takleh supply untuk u la. no stok dah...
20. n33za n33za@yahoo.com ~~ cuba tenguk kat pasar cokit..
21. Ida ida@medix.com.my ~~ ok..kakliza akan war-warkan pada sapa yg nak beli tu..TQ..
22. nic ~~ TQ..cubalah cari..so boleh cuba buat sendiri..
23. Acik ~~ kkliza setuju...persembahan makan yg cantik akan membuat orang lupa tntang rasa...
24. Alesya, Mama n Abah ~~ wahhhh..bestnyaaaa...
25. Ummi Nurin ~~ nampaknya kena cuba as amik ati to ur asben tu..penat dah dia belikan schredder tu..kang majuk pulak dia...
26. ~F&Z~ ~~ cari sampai dapt tau...jangan tangguh-tanguh...
27. Aliz ~~ sorilah kkliza amat bizi ngan famil..mertua & ipar duai..tu yg sampaikan nak jawap komen pun tertangguh...penat giler...
28. azura ~~ wahh..best betui tu...
29. fitri egon_witty@yahoo.de ~~ tak per..tanya jer kat sini..nanti kkliza jawap..insyaAllah...
30. stROZze strozze@gmail.com ~~ kira macam gitulah kot..smart shop..smart buying..
31. MamaFaMi ~~ kalau boleh mmg nak dok depan pc..jawap/layah fp ni haaa...
32. Meorjay meorjay65@yahoo.com ~~ semoga bertemu ngan shredder idaman...
33. rosleenda rosleenda66@yahoo.com ~~ Waalaikumusalam Leen...nampak cuti2 ke Pantai Timur kena cancel due to banjir kat Johor ni...
34. Alesya, Mama n Abah ~~ mmg lama bercuti..kira cuti sakan sampai sakit abis badan2 ni...
35. ~izza@putrajaya~ ~~ cepat cari..jangan sampai dia lari...
36. lisya85 lisya85@yahoo.com.my ~~ hehehhehe..
37. tie tie2103@yahoo.com ~~ nanti kkliza YM tie..
38. nor adilla_comel@yahoo.com ~~ ha'ah..mmg betui..InsyaAllah bulan Januari ni kot..
39. elise ~~ sure enjoyed gunakan schredder tu kan...
40. rais lamanmini@gamil.com ~~ TQ..
41. maR ~~ sayangnya tak cari..mmg cantik dan berguna..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net