;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Dec-2006 13:42 Email | Share | Bookmark
Food n Recipes RAYA Gathering

aneka talam puansri
kek keju blueberry BeeComel
kueh gulong
Juding Jagung Mod Shidaaziz
Sherperd Pie millya_z
kueh 1mas2ra
Bulgur Kebabi atau Kibbeh 1mas2ra lagi
Murtabak Cracker Top40
Ulaman Laksa AssamMod Shidaaziz
Laksa Assam Mod Shidaaziz
Roti Jala nhuda
Acar Timun hanieliza
Ayam Tandoori hanieliza
Salad Buah [lupa sapa punya]
Puding Laici dangdut hanieliza
Puding Koktel Berkuah ummi_aini
Spagheti Bolognese ummi_auni
Kek Coklat Kukus harleena
makanan di majlis
Nasi Arab hanieliza
Hummus 1mas2ra
Baklova [agaknya laa..x tahu sapa punya]
Kek Pisang - x tahu sapa punya
pagi ni kakliza menghadiri gathering raya Food n Recipes [forum cari.com.my] dirumah salah seorang forumer di Petaling Jaya berhampiran Hospital Universiti..
kakliza kesana dengan nhuda pada jam 8 am..
sampai saja dirumah majlis tu kelihatan beberapa rg ahli FnR yg ingin bersama dalam majlis ni..
masuk sahaja rumah majlis tu kakliza berbau wangi asam laksa yg sedang dimasak oleh Mod Shidaaziz..
aduhhh..bau sungguh menyelerakannnnn...tak sabao nak makan weyyy...
dalam masa sejam ramai yg berjanji datang telah hadir dengan juadah yg sungguh teruja nak merasa makan..[abihlah diet arini.... ]
kakliza telah berjanji dengan mereka untuk membuat demo masakan Nasi Arab dan lauknya..
majlis begitu riuh dan hapening sekali dengan telatah ahli FnR yg begitu sporting dan ramah tamah..

untuk dessert kakliza buat ..

Puding Laici Dangdut

kami sungguh gembira mengakhiri majlis jam 1.00 noon dengan acara tapau menapau ...
rasa sedih pulak nak berrpisah..entah bila pulak akan bersua...

gambar lain majlis ini boleh dilihat Gathering RAYA Food N Recipes


Quote:

ida ~~ jgan jeles..jomlah join forum cari bod masak then boleh join gadering makan2..
Ida ida@medix.com.my ~~ kalau nak join gathering tu..apa salahnya tapi kenalah join forum FnR kat forum cari.com.my nun..
rossya ~~ mmg seronok tapi semuanya kena plan awal2..baru hevoc giler..
MamaFaMi ~~ hahhahaha..pandai MamaFaMi lawak.. ..kalau u dekat mmg kakliza paksa ikut sama gadering tu.. eh ada ahli tingkap datang aritu...
rozeela ~~ mmg meriah gathering tu sebab masing2 sporting dan rajin masak dan bawa makanan.. dah lama tak update fp ni tentu banyak citer laa...
Nabialishad ~~ ada kat index dalam posting Pulut Kuning
unnamed ~~ makanan mmg banyak sungguhhhhh..mmg kakliza datang dari Terengganu tapi masa asben meeting dan pastu kami bercuti-cutian..
nic nicolenahazel@yahoo.com ~~ mmg betui..ini gadering forumers di Food n Recipes forum cari.com.my ..
salma78 salma5578@yahoo.com ~~ kek isang dalam gambar tu bukan kakliza buat..kak liza tak pernah posting kek pisang sebab tak der sambutan dalam umah ni.. sori laaa..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net