;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Feb-2007 22:47 Email | Share | Bookmark
Kita Bersandingan..:D

malam ni kakliza berchatting saperti biasa ngan MamaFaMi sambil mengupdetkan fp..
MamaFami nak tenguk posting kakliza tapi kelihatannya tak der dalam senarai latest foto di homepage fotopages..
tak puashati MamaFami pun memulakan edisi siasat mengenai setting akaun kakliza..
kami pun semak sana..semak sini dan akhirnya dapat diperbetulkan dan kkliza updetkan detail...dan submit....
tiba2..kelihatan saperti tak percaya..gambar masakan yg kkliza posting tu berada ditangga ke5 antara 99 most popular fotopages..
sungguh gembira..
tapi dalam kegumbiraan tu posting mamaFaMi pula terkeluar dari top 5..
cuma tak jauh la..hanya no6..
anyway kkliza amat berterimakasih pada MamaFami kerana dengan kesungguhan beliau..maka fp kkliza berada di tempat begini...



gambar pinjam dari fp Mamafami..



Quote:

1. d.i.l.a ~~ TQ ..
2. MUZA ~~ TQ..lama tak namapk..sibuk ker..
3. mommy_d&d ~~ TQ... kalau ada nak tahu..just ask laa..jgn malu2..
4. Maria Malik mariea.malik@gmail.com ~~ kakliza pun berasa macma kehilangan bila rossya menutupkan fpnya..
5. Sweet Frosting ~~ TQ shida..hoped shida kan sentiasa berjaya juga..
6. pejal ~~ TQ..
7. wilda caw582@yahoo.com ~~ TQ... ..semoga sentiasa menjenguk kakliza disini...
8. krayolan ~~ TQ... lama tak namapk sini.. sibuk ker...nanti jom datang gerai kueh kkliza..kat gerai nasi beriani pak ali kerteh...
9. Sarah kasih.abadi@yahoo.com ~~ TQ..nanti kakliza jalan-jalan cari mnantu..hahhahha
10. mummy jam ~~ TQ mummy..U pun apa kurangnya...
11. rinnchan ~~ TQ..TQ..aduh..sampai gitu sekali nak jadikan kami wakil..kalau nak tanya..silakan..insyaAllah kami akan bantu jawab mana yg termampu..
12.ciku_nunu ~~ TQ..TQ.. kejayaan ni adalah kerana adik2 sekelian juga.. sebab semua suka jenguk kakliza dan mamaFaMi..so kami pun naiklah ratingnya..
13. Suka kacau orang~ ~~ TQ..amboiii..pandai jer nak suh kkliza nasihatkan orang lain gitu.. ayooo..tak berani laaaa....
14. onethousandcent ~~ TQ... jomlah jumpa kkliza..nak gak kenal mesra...
15. fymein ~~ TQ..semoga adik tak jemu menjenguk fp kakliza dan fp masakan yg lain ...
16. Ana suzana_raman@silterra.com ~~ TQ... jgn jemu menjenguk fp ni yer..
17. Penyulawa ~~ TQ nim...projek niaga tu akan mula pada 25/2 ni..InsyaAllah...semoga projek U pun berjaya..jadi tokey roti..
18. Acik ~~ TQ acik.....glad to hear that...
19. nabialishad ~~ TQ intan..alahai..U pun apa kurangnya...
20. jeff ~~ TQ jeff.. kami mmg gitu.. sama hobi..sama ramah tamahnyaaa...cayalaaaa...
21. ida ida@medix.com.my ~~ mana ada jauhnya.. U too dalam top siries gak...
22. sahar+zabar=wani&mimi zabariahhassan@yahoo.com ~~ Terimakasih..
23. mamazieza ~~ TQ..TQ.. hek eleeeyyy..fp mama pun apa kurangnya..mmg cun melecun...best gak..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net