;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Feb-2007 02:22 Email | Share | Bookmark
I've been Tagged by MamaFaMi


wau..wauuuuuu... bila dia balik dari cuti-cutian..dia kena tagged..then dia pulak tagged kakliza..
banyak pandai woooooooooo....
anyway kakliza gembira kerana dipilih untuk menyambungkan tag-mentag ni...
tapi jenuh la dok pikior apa yg weird dalam diri kakliza ni...

so akhirnya....


1. suka masak bila orang dalam umah dah ZzzzZZZzzZZ....really weird kan...

2. suka masak seorang diri..tapi selalunya mmg amik sweet own time to cook laa....no paksa-paksa..

3. bila balik/cuti kat kampung [umah famili] suka gak menyibuk didapur...sampaikan semua orang lain boleh cuti pulak...

4. tak suka lipat kain...tapi bila helper lipat kain..kakliza akan tolong dia terbalikkan baju sambil sembang ngan dia...

5. suka masak dan buat kek tapi bila orang nak tempah kek..mmg tak akan buat sebab suka cooking dari baking...

6. sejak berkenalan dunia siber..mmg addicted..dah jarang lepak dengan kawan2 sampaikan depa panggil liza.com...


so... disebabkan kakliza kena tagged, kena lah pula tag 6 org lain dan mereka yang terpilih adalah.....



1. shidaaziz

2. mammahouse

3. zana70

4. Nina

5. DilaOhDila

6. Leen

Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net