;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Mar-2007 12:39 Email | Share | Bookmark
Mamazieza CupCakes

 
 
 
arini kakliza telah ebrjanji dengan mamazieza untuk dating..
kami bertemu dirumah emak saudara asben kakliza di Bidong Kedah kerna kakliza mengikut MIL kesana untuk majlis baca Yassin ..
kakliza telah meminta mamazieza membuatkan cupcake oran dan coklat untuk kakliza..
bila mamazieza datang kami berbual dan makan bersama..
tapi hanya sebentar saja sebab mamazieza terpaksa balik ke opis dan kakliza pula terpaksa bertolak balik ke Alor Setar yg mana jauhnya lebih kurang 1 jam perjalanan..



anyway cupcakes mamazieza tu sungguh ayu dan menarik la.
rasanya pun aduhaiiii...merbelos....
sempat juga kkliza bawa balik Kerteh dan menjamu kawan2 anak kakliza yg kebetulan datang kerumah..
nampaknya hangin cupcakes tu dah menyerang kakliza..
semangat tu dah membara dalam fikiran kakliza untuk membuatnya..
so..tunggguuuuuuu kemunculan cupcake kakliza pula...[
size=9][betui ke ni.... ][/size]


gambar mini cupcakes [ehsan dari fp mamazieza..sebab gambar yg kkliza amik kurang mengancam... ]

Quote:
1. MamaFaMi ~~ kebetulan kena masa dan tempat..maka kami pun bertemu juga akhirnya....
2. MUZA ~~ tula..kkliza pun dah kena hangin cupcakes..nak kena buat jugak ni....
3. rinnchan ~~ pujuk..jgna tak pujuk...pujuk sampai leleh...
4. krayolan ~~ wau..tak sangka mamazieza pun ,inat telenovela... ..seronok jumpa mamazieza...tapi sayang hanya sebentar saja...
5. nabialishad ~~ mana ade sifu...just a cekai jer..malulah ..kita bukan real sifu ...
6. Penyulawa ~~ ya..ya..akan buat sikit masa lagi..tungguuuuuuu..
7. zana/ros zanaz70@yahoo.com ~~ mmg syukkk..sapat makan kapkek idaman malaya weyyyy...jgn jelos....
8. MamaFaMi ~~ same goes to u..ranking ke2...seronoknya kita.....kira Hari Ini Dalam Sejarah ler...
9. mamazieza ~~ hehehhehe... nanti kkliza banjer yer...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net