;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Apr-2007 09:29 Email | Share | Bookmark
Breakfast Gathering - Tosei

Nabila n Muhammad Iman
roti canai banjir
sambal kelapa
tosei
arini kakliza telah bersetuju ngan kawan kkliza Zai dan Lina untuk breakfast bersama digerai peberet Zai..Gerai Nasi Beriani Pak Ali
tak lama lepas kkliza sampai, Zai pun sampai ngan anak kembarnya dan cucu sulongnyanya....Muhammad Iman..
fuiyoooo....what a young granny U Zai....a glamerous nanny ...
selepas beberapa minit Lina pula sampai dengan anaknya..si comel Nabila..

kak liza dan Zai anak beranak order tosei dan sambal kelapa...


tosei..sedap weiiii..kkliza makan sampai 2 keping..
rege..1 keping hanya RM1.00 jer..


sambal kelapa..freee la..nak banyak..p ceduk sendiri dalam periuk..
sib baik kedai kawan.kalau tak harus kena hambat...

Lina pulak order roti canai taruh kuah diatasnya..atau kipanggil roti banjir..
jangan banjir masa makan sudah ler....

tapi yg kelako tu kami semua order air suam jer..nak elakkan kencing manis daaaaa....
sebabs elalu dulu-dulu kalau kkliza aoedre teh tarik..manis leting..sampai kena tambah air suam pulak..
[tapi samping tu jimat duit dek non oiiiii...selamat poket me darling]

sembang punya sembang..tenguk jam dah jam 10.30 pagi..so kami pun bersurai la dengan kekenyangan tosei dan gelak ketawa...

gitulah sekali sekal kakliza mengisi masa dengan kawan-kawan..tapi bukanlah selalu..
normally kkliza akan ada aktibiti saperti majlis surau atau perjumpaan persatuan..
kalau tak.. mmg kkliza akan adap YB Tenet..
nampak jer duduk dalam rumah tapi jelajah abis seluruh dunia alam siber...


CELOTEH KAK LIZA...

Quote:
1. ida isk ~~ kalau gitu.bila kkliza p KL..bolehlah call ida dan kita p pekena tosei...
2. RosLeenda ~~ kakliza selalu p ngna kawan2 pompuan jer.. asben tak suka makan kat kedai...
3. jeff ~~ wau..gitu ker..kkaliza x suka sangat tapi sekadar join kawan2...
4. Ida Natrah ~~ kalau gitu len kali nak datang Kerteh ni calling-calling la kak liza..gerai tu dekat depan pejabat pos tu laaa..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net