;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Jun-2007 22:31 Email | Share | Bookmark
Rumah Kak Intan

depan umah
pokok tanduk rusa
 
taman hijau
taman air
ruang tamu
bunga disudut
ruang tamu utama
himpunan pasu
telefon antik
diraung tamu utama
bunga yg cantik
ruangan ke dining area
atas kabinet dapur
atas kabinet dapur
atas meja kat dry kitchen
atas meja kat dining area
laluan kedapur
tepi tangga
atas tangga
dalam bilik tidur tetamu
meja kat dalam bilik tetamu
kerusi dalam bilik tetamu
katil kakliza tidur...
masa kak liza berada di KL, kakliza telah menginap kat umah kakak angkat kakliza..kak Aishah binti Hashim..
tapi kakliza memanggilnya kak Intan kerana kami amat mesra semasa tinggal bersama dalam tahun 1975 di asrama Sekolah Aminudin Baki Kg Pandan KL...

sekarang kak Intan dan keluarganya tinggal di Desa Subang Permai..
dia mempunyai 3 orang anak lelaki yg terdiri dari umur 16 tahun sehingga 21 tahun..
aceli kakliza meminta izin padanya untuk mengunakan dapurnya untuk buat shooting masakan TV..

so sekarang kakliza sajalah nak tunjukkan rumah kak Intan..



katil yg kakliza titun..jangan jelos...
Noormasri pun admire katil ni ..mmg cantik...
sebab ari Sabtu yg kakliza sampai tu Noormasri ada datang jumpa kakliza situ..
sembang punya sembang sampai jam 1.30 pagi baru bersurai...



CELOTEH KAK LIZA....

Quote:
1. Sabrina ~~ nanti dapatlah tu..kakliza pun idamkan umah begini gak tapi mungkin dalam mimpi...
2. sal,taman aman ~~ mmg cantikkk..sampaikan kakliza seronok sangat tidur..tidur pun senyum weyyy...
3. mamazieza ~~ boleh..doakan projek kita akan berjalan saperti dirancang...hahahhaha..macam bisneh besau jer...
4. happybuying.~~ TQ..
5. napie anjungmemori@yahoo.com.my ~~ TQ..
6. ida isk ~~ kita serupaaaaa.....
7. AN ~~ umah ni mmg pernah masuk majalah IMPIANA Mach 2006 dulu..dan juga BERITA MINGGU sebulan lalu...
8. mama mamacollections@yahoo.com ~~ mmg cantik pun...
9. Penyulawa ~~ betuila...rasa macam takmo turun dari katil je aritu..[perasan betui la mak beruang ni... ]
10. KNizam ~~ nampaknya mmg mahai ...
11. Zie@Mummy Umar&Zaky ~~ TQ so much for the doas...
12. yohay ~~ TQ..
13. MUZA ~~ depa suami isteri mmg minat banrang antik..pasu2...
14. mama4sya ~~ mmg pernah masuk IMPIANA Mach 2006
15. MaDiHa ~~ mmg cantik dan kemas...
16. nonie nonie_1977@yahoo.com.my ~~ kakliza pun samala..nak laju jer..sure kena pijak atau terlanggar...
17. BlueShades ~~ a'ah..anak dia yg paling bungsu 16 thn..
18. kc ~~ TQ...
19. IbuA&A ~~ rumah dalam gambar ni kat Desa Subang Permai buat shooting TV tapi kat Setiawangsa tu shooting majalah....
20. jAJAGURLZ ~~ yela..kakliza sure dapat dalam mimpi..tak mampu laaa..
21. ina mat anah ~~ boleh saja ikut..tapi mat anah u tu nak letak kat mana...
22. maiya maiya_7773@yahoo.com.my ~~ betui tu..sejuk jer mata..kuyu jer..terus ngantuk..
23. mami ~~ berangan dulu..tak salah tu...
24. rizaima rizaima@yahoo.com ~~ kalau nak..kena survey banyak kedai kot...
25. marida maridaalias@yahoo.com ~~ kak liza buat show masakan untuk RTM2..
26. Nita hanita71@streamyx.com ~~ w'salam.. TQ..alhamdulillah...rasanya mungkin majalah tu paste gambar kakliza sebab mmg depa ada amik gambar kakliza....hehehhe..malu laaa..
27. kamariah kamarudin ~~ TQ..mmg banyak barangan dalam umah kak Intan ni beli dari Indonesia..dia dan asben mmg sama jer minat barangan kayu ni..malunya orang jauh nak tenguk ruangan kakliza tu...
28. ina mat anah ~~ TQ Ina...wah U pun dah rajin explore fp I yer..n TQ again.. Buah mangga tu dah buat kerabu ker..tak anto pun kat I sikit..nak test rasa laaa....
29. gee ~~ TQ..resepi tu mmg ada dalam majalah tu nanti..siap ada gambar kakliza pulak nanti [agaknya la] sbb depa mmg ada shoot gambar kkliza aritu..kakliza pun mmg syuk tenguk cara kak Intan tu hiaskan umah dia...
30. ina mat anah ~~ hahhahaha... ..U tak berjiran pun dapat rasa gak kannn..sampai mimpi-mimpi la kerabu mangga I tu...minggu depan pun I nak buat demo masakan Kerabu Mangga gini kat Library ..jom p serbu sana...
31. Aefy_Laily ~~ biasalah kalau cantik sure kita nak..tak sabo jer...
32. ct ~~ biasanya seketul butter tu beratnya 250 gm...
33. mama mamacollections@yahoo.com ~~ ada..nanti kakliza tuliskan..agak bizi sikit lately...
34. rinnchan ~~ mmg hebat umah tu tapi nampaknya kkliza x mampula nak beli umah dan alatan gitu..cukupla apa yg ada ni..nanti tumpang rumah anak2 jerlaa... cuma masa kat umah kak Intan tu mmg rasa bagaikan Puteri 3G [gemok, gempol dan gebus] hahahhaha...
35. mshafie ~~ mmg kak Intan dan asben nampaknya amat teliti dalam perhiasan umah.. aritu mmg kakliza tidur lena sebab keletihan yg amat sangat..
36. mommy_d&d ~~ TQ mommy..apakan daya hajat tak kesampaian..kita date khamis ni la pulak..nanti kakliza call...
37. watie~mummy hani & ichlas ~~ jangan nangis..nanti kita order dari Bali yer...
38. mama dina arena_boutique@yahoo.com ~~ TQ...
39. mamahouse mammahouse@gmail.com ~~ mmg bili tu terpegun la kalau tenguk ...kalau tak tido situ..alamak rugi laaaa..bila lagi nak ngetes...lupa pula nak posing maut atas katil tu..sure gempak agaknya...
40. AyAres151 | Capturepix's ~~ fulamak menantu ku ni...sempatlah nak ngusik yooo...
41. Real Scifi realscifi@yahoo.com.my ~~ TQ..
42. wantai@salismaphoto.com ~~ mmg umah ni pernah masuk magazine Impianan tahun lalu dan juga Berita Minggu baru2 ni...
43. ira-mummy damia ~~ TQ..serem juga dengar jadi glem-glem ni.. anyway aritu mmg kkliza ZZzZzzZ lena sungguh...sebab kakliza letih giler..
44. antihero nthero@gmail.com ~~ w'salam...sama-sama...
















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net