;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Jun-2007 08:35 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan Pasar Tani Shah Alam

beg mengkuang
beg mengkuang lagi
kaca hiasan
ahaa..barangan kaca lagiii...
barangan lama
pinggan hiasan
speaker lama
pasu kayu
himpunan tudung wanita
belon
giant pants
pot kuah laksa
gerai laksa
talam pisang
lapis suji [agaknyalaaa..]
kueh bubur asyura [agaknyalaaa]
char kuehtiaw
kueh akok
kueh cara berlauk
acuan kueh akok dan cara
sup tulang..besonya periukkkkk...
buah naga
labu..sukun dan nenas
sayuran
petai
buah-buahan
nenas
buah durian belanda
limau kasturi
cantiknya..kalau kkliza naik sure gempak punyaaa..
bakul rotan oleh orang buta
barangan kereta
pasu hiasan
orkid liar
pagi ini kkliza dan anakda Azlan telah dibawa oleh kak Intan dan asben untuk jalan-jalan di Pasar Tani Shah Alam..
banyak sungguh barangan dijual..sampaikan kkliza rasa lama sungguh kami menghabiskan masa kat situ..



kami sempat menjamu selera kat salah satu gerai menjual laksa penang, mee kari dan bihun utara...
rasa bolehlah tahan..tapi orang punyalah ramai sampai ken cop tempat nak akan...
mujurlah servis cepat sungguh...so taklah tunggu lama baru dapat makan...





CELOTEH KAK LIZA...

Quote:
1. snowy ~~ kakliza saja jalan2 cuci mata..menten ayu jer..x beli apa hanya makan bihun sup utara kat gerai laksa ..tapau laksa dan kueh sikit2.. n buah..
2. anir ~~ alahai..luginyaaaaa..lenkali kita date pulak...
3. nabialishad ~~ tak per..ada jodoh kita akan jumpaaaada lagi shooting majalah bulan julai ni..nanti kkliza inform...
4. NZ ~~ a'ah..jalan2 gak ler..dah jalan-jalan kat ur fp...tq..
5. Penyulawa ~~ ayoyoyo..syilap bulan la tu..
6. sweet rose miss_poplartree@yahoo.com ~~ kebetulan ada peluang..kita rebutlah gitu...
7. boxhousestudio boxhousestudio@yahoo.com ~~ hehhehe...tersyilap bulan..nanti dah kuar majalah tu kakliza akan canang..sudah tentu..
8. mama_aimi ezane_82@yahoo.com ~~ hehhehe..sori..sori..nak cepat..tak perasan tang bulannya...
9.MamaFaMi ~~ ooo..mesti bawa... mmg syuk sangat gunakan 'senapang' ni..taklah macam senapang gajah dulu...sampaikan ada orang lain berkenan dan minta kkliza belikan serta-merta..sib baik ada stok..
10. lina@alma ~~ mmg syuk..puaslah jamu mata..
11. LindaZA ~~ kakliza akan p lagi tapi tarikh x tahu la..kalau ada masa bolehla kita date..tapi kak liza nak rasa your kekkkkk.....
12. mama dina arena_boutique@yahoo.com ~~ TQ..
13. Sharina ~~ biasalah kalau dah dekat tu bila-bila boleh jalan..yg jauh ni kena masa jer elok p tenguk mana tahu lenkali tak brpeluang nak pergi jalan2 sana...
14. MUZA ~~ biasalah kkliza dan camera memang macam kembar...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net