;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Jul-2007 13:21 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI JADI ke 21 tahun buat NURUL AZLINA

masa kecil laaa..dgn abangnya


arini hari jadi the only anak dara kakliza yg ke 21 tahun..
dah remaja dah anak dara ku yg dulu kakliza liza rasa dialah pemanis dalam rumahtangga..

dan arini kakliza merasa amat gembira kerana berkat usaha dia ..dia mendapat kejayaan yg cemerlang dalam pelajarannya..
bukanlah kakliza nak menceritakan kisah kejayaan dia tapi sekadar berkongsi rasa kegembiraan disini...harap adik2 tak berasa bosan yer..


dilahirkan di Hospital Tawakal Kuala Lumpur pada 5 Julai 1986 tengahari..
disambut dengan kegembiraan kerana al-maklumlah dah ada anak lelaki sulong..
so bila lahir perempuan..aduhhh..rasa lengkaplah sebagai seorang ibu..

lagipun kak liza ni alah waktu mengandung..teruk sangat sampai kena tahan wad..
masa lahir tu ya Allah punya lah gelap..tapi oleh sebab maknya [kakliza ]pun gelap..opsss..sawo mateng so tak kisah la,,asalkan tiada kecacatan... ]

setelah bebrapa hari berada dihospital kakliza pun balik kerumah mak kkliza kerana asben kakliza p kursus ke Singapore..
masa dirumah mak..kakliza ambil kesempatan p beli rantai dan gelang emas..[punya ecxcited dapat anak pompuan wooo]
setelah 2 minggu kakliza pun balik ke Terengganu..
kakliza jaga sendiri dan sehinggalah kini seronok melihat perkembangan kehidupannya..
tapi rasanya mungkin taklama lagi dia akan diambil orang la..[adatlah kannn..nanti dia akan kawin..takleh kakliza bayangkan... ]

setakat ini dia memang anak yg baik..cat lover..
kalau kena marah..leter tak akan menjawab..diam jer..sampai kakliza pun bingung gak...
kalau dirumah ..ahhaaaa..banyak duduk dalam bilik..[mentang2 la ad lap-top dalam bilik.. ]
kalau nak suruh kerja kena panggil..biasalah kannn...anak zaman siber...
tapi bab memasak ni..alahai..ni yg lomah nak citer...
selalunya dia akan tolong jugak..tapi tolonggggggggggg makannnnn jer....
kekadang kakliza tanya nak makan apa..dia akan cakap..apa-apa jer laa...tak kisah...
kalau dia berbual..boleh tahan juga rancaknya..
tapi kalau dia diam..macam dia tu takder dalam umah pulak..
kekadang tu kalau dia terasa nak sembang..siap sms suruh call..then kami akan pok-pet sampai lenguh pegang tepon..

sebagai meraikan harijadidia yg ker21 ni..kakliza telah memberikan hadiah yg dia hajati...


harini anak dara kakliza mendaftarkan diri sebagai pelajar semester akhir di Kolej Yayasan Terangganu dalam jurusan Akaun..
semoga kali ini dia akan beroleh kejayaan sebaik mungkin untuk melayak diri mendapat Anugerah Canselor pula...
mak iringi dengan doa semoga anakda beroleh kejayaan yg dihajati...





CELOTEH KAKLIZA...
Quote:
1. MamaFaMi ~~ TQ..alahai..kakliza nak dia complete Degree dulu la..or even Master as what she want too ..
2. aily ~~ hadiah sebagai motivation to get best result dalam final semester ni...
3. MUZA ~~ TQ..n hepi besyed in advande buat anak U juga..
4. Ana ~~ TQ...
5. mamasya ~~ TQ..kakliza kan dahlama kawin..ni pun anak no2..no 1 dah 25 thn dah..
6. ina mat anah ~~ TQ..apa naks edih algi.. ari-ari boleh chatting..sms..atau nanti u pasang webcam..hah ko..bersembang laaa...
7. Sabrina ~~ TQ..sekalis sekala kasi chance..sib baik dia tak minta keter..kalau tak..pengsanlah nak kasi....
8. mommy_d&d ~~ TQ..kakliza dah sampaikan ucapan pada dia aritu n she said TQ n smiled..alhamdulillah n semoga dia akan begitu selamanya...esp pada yg lebih senior..
9. :eliza abu bakar ~~ TQ atas segala doa2 tu..bagi kakliza anak adalah amanah Allah SWT ..seharusnya dijaga dengan penuh kasih sayang..
10. syourin mamabosan04@yahoo.com ~~ TQ... biasalah mak ni banyak citer kisah anak2 depa..tu yg tertulis panjang sikit... bila u rapat ngan anak..u akan tahu betapa gembira menjadi seorang ibu...tak sabar tenguk perkembangan anak2..nanti dah remaja tak sabar pulak ngan kerenah remaja depa..hahahhaa...sabau jerlaaaa...
11. mamazieza ~~ TQ..TQ...hahaha.. ..bila lalu kat pasar malam tu teringat kata2 mama..senyum sensorang kakliza ni..kalau nak sungguh..kakliza akan courierkan secepat mungkin..
12. fuzie fuziahj@gmail.com ~~ TQ...kalau sungguh bagai dikata..kakliza tiada halangan...
13. mummy jam ~~ TQ..sajalah nak kasi peransang belajar lebih sikit...
14. umi-kal nasution ~~ TQ...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net