;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Jul-2007 10:12 Email | Share | Bookmark
Rumah Maklang

spesis helikonia
kebun helikonia
 
bunga teratai
taman kaktus
 
pegaga
bunga 3 bulan
aha..ciiapi
limau purut
orkid laaa...
kaktus
kaktus
kaktus
buahtangan maklang - ciliapi
arini awal pagi kakliza mendapat buzz YM dari maklang yg baru menjenguk fp kakliza..
jangan terpanjat pulak ..ini bukan maklang yg ada fp masakan tu [ulampegaga tuuu..]tapi ni lain dari tu..
kebetulan rumahnya berhampiran dengan umah kak liza..


bila sampai umahnya maklang telah siap menyediakan roti jala dan gulai daging dan juga karipap dan popiah vietnam untuk kakliza..
terimakasih banyak2 kerana susah payah buat segalanya untuk kakliza..mmg sedap giler laaa..mujur jer tak gila..





Popiah Vietnam maklang



kami bersembang bagai nak rak..seronok tak hingat dunia sampaikan Azmil pun ZzzZZ kat kerusi...[agaknya kenyang kot makan Popiah Vietnam yg sungguh lazat tu..]
sambil tu maklang tunjukkan hasil tangannya Ribbon Embroidery dan sulaman telekong yg cantik sungguh tenunannya...
memang kakliza terpukau la...








sesiapa yg berminat nak tenguk boleh lihat HASIL TANGAN MAKLANG

setelah 3 jam berlalu kakliza pun minta diri tapi sempat jugalah dibekalkan dengan hasil pokoknya..


tapi sebelum balik sempat juga kakliza 'tembak' pokok keliling umah maklang..
nanti kakliza datang lagi yer...


CELOTEH KAK LIZA...

Quote:
1. Redup redup@yahoo.com ~~ TQ...
2. H & H Boutique hnhboutique@yahoo.com ~~ TQ...
3. maklang nazdin_2000@yahoo.com ~~ apa nak malu plak.. biasa jer..kakliza pun seronok sangat...
4. ida isk ~~ resepinya >http://daridapurmaklang.blogspot.com/2007/07/popiah-vietnam.html]Popiah Vietnam maklang
5. globalshopping shopping.global@yahoo.com.my ~~ TQ...
6. MamaFaMi ~~ mmg cantik..siap ada bibik dan garderner lagi.. jauhlah nak sama ngan umah kakliza...
7. cek de sam ~~ menurut maklang dia mmg minat kerjatangan gini..tapi kaklzia tenguk mmg cantikla..mmg tergooooodaaaaaaaaaaaa...
8. Sabrina ~~ betui tu..mmg sejuk jer mata memandang keliling umah maklang..n she is very creative lady.. kkliza pun tabik spring tau...
9. mamasya ~~ Alhamdulillah..mmg seronok..w/pun fisrt time jumpa tapi she is ver humble lady..ramah sama riuh macam kkliza..n she is good in cooking too...
10. Sayasha mekshap@yahoo.com ~~ kakliza really agree with U...
11. mommy_d&d ~~ tula..kalau kat kampung masih ada tanah..boleh buat rumah amner pesen pun...
12. Jie jie ~~ kakliza tenguk yg rel lagi cun melecunnnn...

View all 12 comments Add/Delete comment










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net