;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 22-Jul-2007 12:45 Email | Share | Bookmark
Kek untuk MIL


gambar dari MISLIHA CAKE

seronok sungguh sebab arini kakliza dapat memesan kek yg antik cun melecun dari Misliha Cake
even SIl kkliza terus called kkliza dan cakap dia bermimpi ker sebab dapat kek yg cantik banget..

aceli sajalah kakliza nak bagi mertua kakliza yg datang dari Kedah makan kek kawan2 siber kakliza..
Alhamdulillah nampaknya everibodi kat Pandan Indah so hepi sampaikan sayanggggg sangat nak potong kek tu..
anak sedara kakliza tu pun cadang nak bawak kek tu p sekolah.. kebetulan besdey dia pada 1 Julai aritu..tapi nanti MIL kkliza x dapat rasa so tak jadi la...
anyway SIL kakliza cakap dia pun nak promote kek tu kat opis dia..
akhirnya depa pakat makan kek tu sikit dan simpan untuk bawak ke opis ..sekolah or even simpankan untuk anak bujang kakliza yg akan datang berjumpa MIL kakliza esok..

kakliza amat terharu ngan Misliha kerana sudi melayan kakliza ...membuatkan kek dan menghantarkan pada MIL kak liza ..
tak terucap dengan terimakasih..even MIL kakliza pun seronok...
sekali lagi terimakasih..muahhh..muahhh..muahhhhhhhhh...


CELOTEH KAK LIZA....

Quote:
1. lynnhassan ~~ kakliza syuk tenguk kek gini..tak kisah ..
2. mummy jam ~~ yelah..mmg cantik..
3. maklang ~~ kakliza pun kantoi gak .. keras tangan..
4. Sabrina ~~ sure sedappp...
5. leen ~~ ooo gitu mahai sekali yer.. mungkin bahan mahai kot...
6. mamasya ~~ mmg suka sangat..semua orang tak abis2 dok puji.... sayang nak potong...
7. Ida Natrah ~~ setuju bebenor...
8. az_far ~~ lorr..awat tak habaq...
9. ina mat anah ~~ by the time sampai kat U kek tu jadi cekodok...
10. Mak Teh salmiahalias ~~ waalaikumusalam..bukan chef Liza tu..tiada kena mengenai pun..semoga berjaya dalam masakan lain...
11. mommy_d&d ~~ apa kata kita keraskan kek tu...kakakkaka...
12. nabialishad ~~ mmg cantik kan...
13. zana @ ros zanaz70 ~~ mmg cantik..halus kerjtangan cik Mis ni...
14. Syuhada Wahi ~~terimaksih atas kesudian mencuba..lama dah tak buat tu..
15. Eida ~~ yela..dia ada garderner..tu yg cantik jer laman dia...
16. aty hanifatyha ~~ kakliza selalu p PD sbb adik kakliza tinggal situ..n mak kaklzia pun ada sana...
17. MamaFaMi ~~ tak syak lagi...mmg cantik kerjtangan Mis ini...
18. kamariah kamarudin ~~ kalau nk kena p Pandan Indah..sebab kek tu dihantar ke sana...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net