;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Jul-2007 01:16 Email | Share | Bookmark
Thank You so Much

TQ so much dear


kak liza mohon banyak2 mahap kerana lewat membalas doa dan ucapan dari adik-adik semua disebabkan pada masa besdey kkliza tu adik perempuan kakliza dan kawannya dari Port Dickson datang kerumah kakliza..
dia datang kerumah kerana nak minta kakliza buat fotopages jualan biskut raya..
so kakliza kena amik gambo biskut sebanyak 8 - 9 jenis ..buat editing dan buat fotopages untuk dia..
apa orang kata....bizi tahap gaban..mmg bizi giler..
mana nak layan masak...amik anto anak sekolah..so tu yg amat2 kesuntukan masa..
nak balas sms dan komen dalam fp pun sampaikan bertangguh..
a day b4 she came kkliza tidur at 4.00am dn masa dia mai tu terjaga jam 3.30 am pastu tak tidur2 sampailah 12.12 midnit..
ayyoyoyooyoy..robot pun mahu padam programme dia...
anyway..now dia dah balik.. sunyilah pulak rasanya..
so kliza dah free untuk buat aktibiti yg tertangguh..

disini kkaliza ingin mengucapkan berbanyak-banyak terimakasih kerana adik2 sekelian sudi mengucapkan doa dan ucapan buat kakliza..
tiada apa yg dapat kakliza balaskan selain insyaAllah kakliza akan sampaikan segala ilmu masakan..pemakanan yg kakliza ketahui...
semoga dapat dimenafaatkan oleh adik2 sekelian walaupun semasa ketiadaan kakliza
nanti...

pasal pc kat umah kakliza yg banyak tu sebab asben kakliza tak mahu anak2 ganggu file2 kakliza atau dia bila anak2 main pc..
itu tak termasuk stand-by port dalam semua bilik dan umah transit kakliza..mmg dah Azlan [anak kkliza] set-upkan...
bila kakliza penat masak/kerja umah..kakliza mmg lepak depan pc instead of some people dok depan tv atau baring2 atas katil...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net