;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 4-Aug-2007 21:38 Email | Share | Bookmark
Suriati's Wedding

Suriati sebelum nikah
barang hantaran perempuan
atas katil..
sedang jawab nikah
selepas nikah
anak sedara pengantin
berdua depan pelamin
semoga berbahagia
arini kkliza menghadiri perkahwinan anak kawan..jiran kakliza..
meriah sungguh kendurinya..
kakliza diminta untuk menolong siapkan bilik pengantin dan masak lauk pengantin...
so mmg bizi amatlah 2..3 ari sebelum majls berlansung..

kakliza mengenali keluarga Suriati selama 16 thn.sejak kkliza tinggal kat Kerteh..
aceli kkliza mengenali ibu Suriati..
Suriati ni anak ke5 dan berumur 24 tahun [rasanyalaa]..
kerja kat Uniten Bangi mengahwini jejaka sepejabat dengannya yg berasal dari Kota Bahru..

kakliza amik kesempatan dalam majlis ini menymbangkan cupcake untuk hantaran dan setting kat meja makan pengantin..kira macam dessert laa...








kak liza bertuah kerana dalam penyediaan masakan pengantin telah dibantu oleh Zai..dan juga maklang Lina..

lauk penganting yg kami sediakan adalah ...










CELOTEH KAK LIZA...

Quote:
1. rani ~~ kalau catering kecik2 tu beranilah amik ..kalau beso nanti tak terkejar pulak..
2. mimi aloq setaq ~~ dok jauh pun kalau kena gaya boleh tolong...
3. aty hanifatyha ~~ hehhe..sib baik dah kawin yer...n TQ for the doa...
4. inaa ~~ sudah pun kakliza sampaikan padanya..
5. kak elle lattie ~~ salam..dan selamat berkenalan..terimakasih...seronok juga kalau dapt ramai yg tolong.cepat kerja..
6. mamasya ~~ saja seronok nak menyibuk kebetulan kkliza mmg rapat ngan famili depa ni..apapun semuanya berjalan lancar..alhamdulillah..
7. mamazieza ~~ amboii..amboiii..pandainya dia... ..kalau dekat boleh gak nak menyibukkan diri... ..pasal apa pulak mamafami nak cup dulu...ada pakatan yer...
8. ina mat anah ~~ alahai..I nak ajak U tolong..U ni pun bizi sokmo..kenalah buat ngan geng lain..
9. Sabrina ~~ kakliza dah sampaikan pada pengantin baru tu..mereka so hepi...n ayam bakar tu ada kat Index Ayam..
10. zanaz70 ~~ hehhe..bolehla sibuk sikit2.. tapi taklah sampai semua kerja kkliza buat...
11. na ~~ aising cupcake tu ada tertulis kat resepi Oren Cupcake..mengenai gambar pengantin tu telah pun dipersetujui oleh tuan badan..don wori...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net