;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 24-Aug-2007 21:11 Email | Share | Bookmark
Helmy Wedding

jambangan bunga atas katil pengantin
songkok hantaran
baju
tuala
manisan
labu hantaran
pengantin
atas katil
kek bawah
kek 2 tingkat
potong kek


arini kak liza menghadiri majlis perkahwinan anak kawan kakliza lagi..
aceli pengantin lelaki adalah anak sulong anak kawan kakliza ni dan senior sikit dari anak sulong kakliza..
dia bertemu jodoh dengan orang Perak [kalau tak salah laa] dan majlis ni dikira sebagai majlis menyambut menantu..
kami beramai-ramai membantu kawan kliza ni dalam persediaan majlis..
seronok pulka bila buat kerja ramai-ramai ni..diselang seli ngan berbagai usik mengusik antara kami ..
selepas selesai majlis makan pengantin..kami mendera pengantin untuk sessi fotografi..
kesian...tapi pengantin berdua dengn baik hati menurut saja apa yg kami mahu dia berposing..sambil usik mengusik lagi...





Quote:
kak liza tak dapat nak update FP sebab PC dan modem kkliza kena tembak petir ..
ini pun kkliza update sikit dari umah Ina Mat Anah... kebetulan kkliza ada pass gambo p[engantin pada dia aritu...
nak bodek Ina ..bawak sepinggan nasi goreng tomyam..bekfes ngan dia..


CELOTEH KAKLIZA..
Quote:
1. Hajar ~~ mmg cantik gubahan2 tu..tukang usik takleh interprem sbb nanti ilang seri pengantin tu
2. mami ~~ lambat lagi..masing2 nak sambung belajar lagi...
3. MaDiHa ~~ dah dinamakan pengantin..mmg berseri2 kannn....
4. MUZA ~~ InsyaAllah akan kkliza sampaikan..seronok terima anak baru ni...kkliza pun x sabo gak ni...infact jumaat ni nak g tolong kawan kkliza kawinkan anak dia gak...
5. rinnchan ~~ a'ah..mmg cantik..kkliza rasa pengantin dan maknya pun tenguk gak FP ni sebab depa ada url FP ni....
6. MamaFaMi ~~ kkakakkaa.. mmg takziah ler... nak g umah Mama jauh bebenor la... kira gunakan yg dekat jer laaa..
7. mamasya ~~ anak kkliza lambat lagi laaa...a'ah modem dan ada banyak gak alatan komputer kkliza kong...tapi dah beli modem dan switch baru..mmg taklehlama tunggu la...tensen jer...
8. fenna cahayanarina ~~ dia mmg belajar kat UMS ..
9. ina mat anah ~~ pandainyaaaaaaaaaa....tapi tak payah nak updates kat umah u pun i akan bawak apa2 yg i masak...
10. kamariah kamarudin ~~ TQ for the doa.. n sib baik dah ganti modem..kalu tak..halamak..sure meroyan kkliza...
11. masihjelita ~~ hehhee..le ni dah ok dahhh.. nanti kalau kkliza datang sure terkejut ...
12. SITI ZAINURA BINTI ZAKARIA szz_78 ~~ tq..sudi jadi peminat kkliza..rasanya kalau kat Kuala Terengganu tu hotel yg baest..KT Primula..dekat sesangat ngan beach ..tanya orang..semua orang tahu..
13. norlinda binti mohd yusof ~~ mmg betui tu..tengah buat praktikal..
14. norlinda binti mohd yusof ~~ akan kkliza usahakan nanti...aceli lauk orang berpantang..jang makan udang..ketam..sotong untuk beberapa minggu awal tu takut gatal..n banyakkan makan daging..buat steak..goreng..bakar...gitu juga ayam...jgn fikir org berpantng kena makan ikan masin jer..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net