;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Sep-2007 09:14 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan Pasar Tani

kain pasang untuk anak dara
kaftan tangan panjang
tudung bawal
 
 
 
arini kkliza saja jalan-jaan pasar Tani lebih lama sikit dari biasa..
al-maklumlah minggu depan dah puasa..
sure takleh nak lenggang lengguk kat pasar tani ..
nanti tak pasal-pasal..haus..mana boleh minum...
kenalah tunggu waktu berbuka baru boleh nak minum...

jom kita tenguk apa yg di angkut bawa balik..
tapi bukan sayur atau makanan...
kita jamu mata...


kain untuk baju untuk anak daraku..


baju kurung untuk anak dara juga.....


tudung untuk kakliza..


CELOTEH KAK LIZA...

Quote:
1. Sabrina ~~ sib baik dia berkenan ngan kolor yg kakliza pilih tu...lega..kakliza just tanya melalui MMS jer dgn dia..canggih tak...
2. masihjelita ~~ baju kurung tu rege RM70 jer... mmg Pasar Tani Kerteh setiap Jumaat pagi..
3. MUZA ~~ kkliza suka anak dara gunakan warna lembut..ayu macam orangnya kannn..kkliza dah beli sikit2 untuk dia sebb nanti lepas raya dia boleh gunakan baju tu p kuliah..
4. suenal67 ~~ sib baik warna baju yg kkliza syurkan pada dia..dia berkenan..tapi peberet kolor dia ialah oren..aceli tu adalah baju yg terbaru..dia nak tenguk sebab dia belum tenguk the real one..tanya pun melalui MMS jer aritu..
5. ju1980 ~~ waalaikumusalam...boleh..apa salahnya...silakan...
6. mamasya ~~ a'ah kkliza beli tambah2 jer..dah ada beli sikit aritu..anak dara sorang..pulun habis laaa..mmg gitulaa..kain yg kkliza tenguk tu cantik2 tu yg berkenan tu..
7. yanie17 tweessy_17 ~~ tak mahal..regenya antara RM40-70 dah dapat baju kurung siap jahit yg cantik..tak payah g butik...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net