;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Sep-2007 17:32 Email | Share | Bookmark
NIKON D80 ~~ Azlan's New Gadget

 
 
 
 
 
 


Quote:
Menuju Kesempurnaan Ibadah Puasa

Imam Al-Ghazali telah menggariskan kewajipan-kewajipan batiniyah puasa itu, antara lain seperti berikut:

Memelihara seluruh anggota tubuh badan yang lain daripada membuat dos, dan memeliharanya juga daripada segala yang dibenci. Demikian pula menahan perut daripada makan makanan syubhah waktu berbuka puasa. Kerana apalah gunanya berpuasa daripada memakan makanan yang halal, kemudian bila berbuka pula, dia memakan makanan yang haram.

Janganlah membanyakkan makan waktu berbuka puasa, sekalipun daripada makanan yang halal, sehingga perutnya terlampau kenyang, kerana tidak ada bekas yang paling dibenci Allah s.w.t. daripada perut yang penuh dengan makanan yang halal.



arini anak sulong kkliza balik dari Shah Alam untuk puasa bersama kami sekeluarga..
kebetulan dia dah lama tak balik..
rindu gamaknya deengan celoteh maknya ni...padahal setiap hari dok YM ngan dia...
atau saja dia nak makan masakan mak dia kot..

anyway dia juga membawa balik gadget yg baru dibeli last week..
sambil itu sempat dia shoot beberapa aksi adiknya main basikal...




CELOTEH KAK LIZA

Quote:
1. ida isk ~~ hehehhe..dok tenguk asik usung camera kot...
2. zakiah z ~~ tahu tak per...
3. MamaFaMi ~~ tapi tak bahaya..
4. ::dR azzam :: ~~ saja adik2nya nak beraksi...regenya dalam RM4200..n selamat berpuasa juga buat dR azzam...
5. SallySalina blueangel684 ~~ rege kkliza dah tulis..dia beli kat Sg Wang atau Low Yatt kot..tak pasti kedai mana...
6. jasfyra ~~ hehhehe..dia nak buat part-time job ..n nampak minat sangat fotografi ni..kalau nak buat part-time bolehlah beli toy gini...
7. aiza hamdan aja_ummi84 ~~ camera hp pun elok gak..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net