;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Feb-2008 07:03 Email | Share | Bookmark
Pot-luck Lunch at School

 
 
 
 
 
 
pada Selasa baru-baru ini kkliza telah berpakat dgn beberapa ibu-ibu yg selalu menunggu anak-anak kat sekolah..
kami berjamu di wakaf di corner sekolah [tempat ibu duduk bersantaian ..x yah tungu dalam keter]
kak liza sediakan masakan..






ada ibu lain sediakan hirisan turkey roasted, masak lemak ciliapi daging salai dan rebung, nasi kerabu dan daging masak kicap..



anyway majlis itu sungguh meriah dengan keletah ibu bersembang riuh ..dan juga anak-anak yg makan bersama...

CELOTEH KAKLIZA..

Quote:
1. Sabrina ~~ mmg seronok..dan kami akan buat lagi lepas cuti sekolah nanti..akan tentukan datenya later..jom join...
2. zanaz ~~ mmg serono..masing2 bawa serba sikit..dah selalu buat dan mmg macam ada AJK dah...cuma kena setkan masa yg sesuai jer...
3. NA ~~ kakliza rasa macm lain jer..tapi bab tu kakliza x pastilah..so far x der apa masalah pun..
4. APEN nizar_eff@yahoo.com ~~ hehhehe..kalau tgh lapo..makan ramai2..windy...sure sedap..
5. IdaZ ~~ kalau tak masak untuk pot-luck tu..sure kena masak juga untuk rumah..cuma bila pot-luck tu masak lebih sikit laa...
6. kak rus kak_rusnah@yahoo.com ~~ makan kat sekolah..ada wakat tempat ibu tunggu anak..siap ada kerusi meja batu..cuma kkliza bawa meja lipat extra untuk letak makanan..nanti kami plan nak buat tepi pantai pulak..[aceli sekolah pn tepi pantai jer..]
7. azura asri ~~ alhamdulillah kami selalu buat..dan mmg masing2 rajin layan pot-luck gini..
8. ariza ~~ waktu kkliza amik gambo tu cahaya cukup baik..itu salah satu faktor jika nak amik gambo MACRO...TQ sbb sudi menjenguk fp kkliza..
9. ida isk ~~ kalau dekat leh jemput sama...aceli kkliza jemput ramai ibu tapi masing2 malu...rugi..rugii..pastu baru depa cakap rugi x join...
10. Rita & Kids nazarita@hotmail.com ~~ mmg sedap..pulak tu makan tgh lapo...ramai2..cuaca windy sepoi2 bahasa...tepi laut la katakan..
11. yati ~~ tepat sekali..macam2 lauk dapat rasa...
12. aishah75 manis_25@yahoo.com ~~ TQ sbb sudi menjenguk dapur kakliza..kkliza pun pasang pc 18jam sehari..lagi 6 jam tu akak g ZzzZzz...
13. wawa ~~ mmg pn tujuan akka tulis resepi kat sini untuk rujukan adik2 sekelian...
14. KakLeen / MamaLeen ~~ ala..mana rajin sangat..masakan biasa jer...
15. APEN nizar_eff@yahoo.com ~~
16. Noor ~~ kebetulan angin rajin sikit..
17. madulebah ~~ makan ramai..akka suka sediakan masakan lebih sikit..takut ada yg tak disangka menjenguk..ajak jer makan....
18. Zana ~~ alhamdulillah....
19. maklang ~~ kebetulan masing2 setuju bila dicadangkan makan pot-luck ni...mmg selalu buat... lagipun laayan anak makan situ sekali..
20. rinnchan ~~ hehhee..mula2 mak hentam..bila anak kelauar kelas..join sekali la..mmg sporting semua..siap ajak kawan depa sekali...mmg akak mmg sediakan makanan banyak..siap sedia ngan extra plate sekali..
21. sha ~~ salam perkenalan..silalahsinggah..jgn malu2..
22. penyulawa ~~ heheh..idea creative nak layan makan...
23. jacky ~~
24. julie ~~ masing2 ada minat tersendiri..kkliza suka amsak dari baking ni...
25. suenal67 ~~ kaklza mmg suka masakan kampung gini..so kalau ada pot-luck ..akak mmg masak begini... laku/habis cepat...n sama-sama kasih...
26. MaDiHa ~~ kkliza suka maskaan kampung..untuk anak2 mmg sediakan masakan yg biasa la...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net