;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Feb-2008 22:04 Email | Share | Bookmark
Hari Ramah Mesra PETRONAS

gelungsur angin
gelungsur angin
nak roboh dahhh...
david aluminium
clown magic
fuiyo magic
Sabtu [23/02/0]8 lalu kkliza dan a ben telah membawa 2 anak yg dirumah untuk hadir dalam majlis ramah mesra pekerja yg berlangsung di Taman Rekreasi Petronas..berhampiran pantai....
kali ini kkliza x amik gambo makanan tapi hanya amik gambo keriangan anak2 bermain dan juga persembahan yg ditunjukkan...

bukan takder makanan..tapi terlalu banyak makanan sampai tak tahu nak amik gambo.. [aceli kakliza segan sbb ramai benar orang dok perhatikan kalau amik gambo kat makanan]
waktu sarapan dijamu dgn nasi lemak, bihun goreng dan juga kueh2 saperti karipap, kueh pau..donut dan juga sosej & nugget untuk kanak2.. air milo, dan jus oren..mangga & blackcurrent..

makan tengahri disajikan pelbagai laksa..nasi masakan kampung..nasi sup tulang, ..nasi beriani dan setnya..buahan bermacam jenis..rojak buah..popcorn dan juga air minuman pelbagai rasa..

makanan disediakan begitu banyak sekali..tapi nampak yg hadir taklah seramai yg dijangka..
so bila telah selesai makan..masing2 telah minta untuk tapau bawak balik..
kebanyakannya menjinjing pelastik besar menuju ke kereta...puas hati...


persembahan oleh DAVID ALUMINIUM....ala-ala David Arumugam..
sungguh menghiburkan.. kalau hanya dengar suara dan gayanya mmg tiffffahhhh tertiffuuuu...


pertunjukan silap mata oleh CLOWN [sorilaa..kakliza tak ingat nama depa...]


persembahan silap mata oleh FUIYO MAGIC ..aceli he is anak kawan kakliza...





gelungsur angin kanak-kanak yg sudah kehilangan anginnya.. majlis dah nak abis..

dengan kekenyangannya para hadirin sekelian...time to go home....
BYE


CELOTEH KAKLIZA...

Quote:
1. masihjelita ~~ kakliza rasa kalau buat petang..masa suntuk dan kebanyakkannya malas nak kuar rumah..kkliza dapat tapau nasi beriani sbb anak2 kkliza x mo makan situ due to asyik main gelungsur angin tu..dan juga popcorn sbb dok dekat ngan van dia.. ..rojak k.lina tu akak makan kat situ jer..Fuiyo magic tu adalah anak k.lina tu tauww...
2. tieyha nfb89@yahoo.com ~~ banyak menu masakan untuk breakfast saperti jenis2 nasi goreng, mee/bihun/pasta..atau nak western bekfes...akak tak particularly sangat..as long makanan cepat masak boleh saja disediakan sebagai bekfes..
3. kamalina ~~ a'ah gelungsor angin tu mmg selalu AJK acara sediakan kalau ada majlis hari keluarga kami disini..budak2 mmg suka main..sampaikan berpeluh2..anak kkliza sampaikan x mo makan..kena bawa makan kat dia ditepi situ..
4. e pev3princess@yahoo.com ~~ InsyaAllah akan kkliza cuba tuliskan nanti...
5. juemeg ~~ salam perkenalan..mmg kkliza ada posting kat melayu.com tapi le ni agak sibuk sikit so tumpukan kat FP dan juga blog akak jer..
6. sricandid photographer sricandid@yahoo.com.my ~~ kalau nak main..kena kecikkan badan so taklah rasa macam kelainan bila bermainan disitu ngna kanak-kanak riang...
7. arina athirah ~~ mmg best..dapt jumpa kawan2 yg lama tak jumpa..dapat tenguk gelagat anak2 berman...makanan tu toksah cakaplah..sebb mmg bajet makanan sure superb..kawan akak dapat kontrak sediakan pelbagai laksa tu 1000 mangkuk..n kalau tenguk persediaan kerusi dan khemah dengarnya bajet untuk 6000 org...
8. azura asri ~~ mmg meriah gilers..esp makanan..sayang akak tak amik..sebb malu la... [tiba-tiba dalam majlis tu pulak rasa malu nak amik gambo..selalu majlis lain ..OK jer...nyesal pulak... ]
9. syima s.asimah@yahoo.com ~~ alamak.. ..kkliza x tahu regenya tapi maybe sekitar RM1000 lebih kot..
waahh..seronok-nya..sekali sekala dpt santai begini bagus juga yek..
10. srsfeqah ~~ betui tu..dapat relax..x yah masak..hehheheh..
11. suenal67 ~~ mmg betui... .ramai hadirin seronok tenguk persembahan dia... dalam acaranya yg last dia persembahankan gaya Mr Bean..pandai sekali..budak2 ramai dok asyik ngan dia....
12. nabialishad ~~ kalau mak budak tu kecik..boleh saja gelungsur sama2...no hal punyaaa...
13. shopforshoppers ~~ Salam..boleh saja nak linkkan FP akak..n TQ sbb sudi menjenguk FP kakliza..
14. unnamed ~~
15. a.r.i.e ~~ hi..nanti singgahlah selalu..tapi sekadar tenguk jerla..nak jamu takleh kat sini....
16. nurainhassan ~~ sama-sama kasih...
17. nisah so-sweet ~~
18. roshah roshah_06@yahoo.com ~~ a'ah akak suka join persatuan..taklah boring jer..lagipn ada gak info yg kita tahu nanti..dan dapat banyak akwan..kalau nak eknal..apa salahnya..no charges..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net