;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-May-2008 15:11 Email | Share | Bookmark
Makan-makan @ PD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
pada jam 6.30 pagi ini kakliza dah siap sedia berada depan tv2..
nak tenguk rancangan SEENAK RASA..
apabila intro disiarkan..rasa macam kenal jer rumah tu..
rupanya rancangan masakan kakliza telah disiarkan kali ini..
dalam kelamkabut mengambil digicam..talipon berdering..
rupanya Chef Norzailina called memberitahu rancangan kali ini adalah segmen kakliza..

kakliza pun mulakan membuat rakaman video..
tapi oleh sebab channel TV2 dirumah kkliza mengalami gangguan siaran [gambar hanya hitam putih dan berbalau2 sekali sekala]...
dan juga gangguan suara dari dalam umah..
so kakliza berasa tak tergamak nak uploadkan kat youtube as promised..
sungguh frust rasanya...

tapi kakliza telah dapat kata setuju dari production house ..
depa akan berikan dvd siaran masakan kakliza tu nanti apabila tamat program ini pada bulan jun nanti...
tapi dgn syarat kkliza tidak menjual program tu pada stesen tv lain..
sib baik ada pengubat dukaaa...

ok..mari kita cerita al-kisah apa yg terjadi masa kakliza kerumah adik kakliza di PD..
aceli adik kakliza ni buat kueh ..supply kat hotel di PD..
so apa kata kita tenguk kueh2 yg dihidangkan..
kenyanglah kkliza menjamu selera...
biasalah kann..orang masak kita makan memang sodapppp jooo...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net