;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-May-2008 00:19 Email | Share | Bookmark
Gathering Remote Control Group

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aceli ini adalah kali ketiga akak kena tulis stori mengenai topik ni..
sebelum ni dah tulis panjang lebar..tapi hilang ntah kemana...
dan ada terdelete dek anak kkliza..al-maklumlah pc kaklizza dah KO dan perlu digantikan baru..
so for time being kenalah share pc ni ngan anak dan asben..
nak tulis/gunakan pun macam kena ikut giliran pulak...
anyway pc baru on the way home..tunggu anak sulong kkliza balik minggu depan..dia beli kat KL dan balik setkan untuk kkliza..
horeyyyy..horeyyy..dapat pc baruuu...
lagi banyaklah akak upload gambo nanti..kakkakakka...

kkliza ni sampaikan dah macam naik merajuk nak tulis dah tapi mengenangkan nanti takder stori barru..akak pun gagahkan juga tulis even schedule harian kkliza ni agak ketat ..
mujur ada anak dara kkliza dah balik bercuti U..
so tugas as driver diambil alih olehnya [kkgd tu saja jer kkliza suh dia antar kkliza bila nak g aktibiti kakliza ngan kawan2 kat umah kawan]
tapi bab masak tretap menten kkliza lah yg buat sebab biasalahkan..semuanya main order jer nak makan apa yg terlintas dikepala depa tu....

OK..back to topik yg dituliskan..
baru-baru ni..10 Mei 2008 Sabtu lalu group Remote Control [RC] helikopter dan kapalterbang dari Putrajaya. KL dan Melaka telah berkunjung dan bembuat gathering untuk funfly di Kemaman..


kiranya bermain RC kapal terbang dan hellikopter dengan flyers disini..
kebanyakan pemain RC group tu datang bersama keluarga..
so kami dan keluarga di Kerteh dan Kemaman telah bersama mereka sepanjang hari itu..



pada mulanya kkliza hanya plan untuk masak lunch untuk anak dan asben kkliza saja..
tapi memandangkan kawasan padang RC tu jauh dari ekdai makan..so kkliza pun sengaja masakkan untuk lunch tu lebih sedikit..
menu kakliza adalah nasi putih, ayam masak merah. ikan selar dan ikan kering goreng, sayur lemak pucuk manis + keledek, sayur campur goreng, sambal belacan mangga,


disamping itu kakliza juga sediakan 2 bekas besar keropok goreng, muffin kiwi dan coklat cips dan juga air..


pada mulanya kakliza sediakan 20 L air oren..tapi menjelang lepas lunch air dah tinggal sikit..
so kakliza top=up lagi 40 L air..at the end..air tinggal sikit jer..
bayangkan betapa ramainya orang yg hadir bersama anak dan isteri..masing2 sentiasa berasa haus..

selepas puas bermain dan menerbangkan helikopter dan kepala terbang kontrol. mereka mulai berkemas dan beredar untuk meneruskan perjalanan ke Kuantan dan join dengan group RC Kuantan pula..
mereka dijadualkan untuk bermain keesokkan harinya [Ahad]...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net