;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Jun-2008 04:17 Email | Share | Bookmark
Traders Hotel

bangunan hotel dari The Zon
bangunan hotel
lobby
bilik tidur
bilik bersiram
KLCC wktu malam
kolam renang ditingkat 33
taman KLCC dari tingkat 33
kolam KLCC
bangunan sekitar hotel
kolam renang hotel Mandarin
Masjid As-Syakirin KLCC
taman permainan kanak2 KLCC
jembatan ditengah2 Menara Berkembar KLCC
lukisan di dinding dalam bilik
semasa di KL pada 4 & 5 Jun 2008 baru2 ni kkliza dan keluarga menginap di Traders Hotel memandangkan asben kkliza meeting di kawasan sekitarnya..
walaupun ada internet connection..tapi kakliza ada appointment dengan Pakar Tulang di Hospital Pakar Ampang Puteri so kkliza tak sempat nak buat sebarang entry dari sana..
tambahan pulak laptop tak lepas dari tangan anak2.
nampak gayanya kakliza pun kena cari 1 laptop la....amacam? okey tak..

jom kita tenguk apa yag ada...

bangunan hotel ~ kak liza amik gambar dari hotel The Zon masa tinggal disitu pada 12 & 13 Jun baru2 ni...


bilik beradu


bilik bersiram





Quote:
1. mummy jam ~~ mmg cantik hotelnya..yg best tu ada tenet free..laju pulak tu..
2. juliana othman ju_on76@yahoo.com.my ~~ kebetulan ada masa..so rajin la upload story kat Fp ni...
3. wawa ssalwa@yahoo.com ~~ tak sempat nak berendam dalam bath tub tusbb dikontrol oleh 2 hero kenit kakliza tu...
4. Aliza ~~salam...ni first time kakliza & anak2 duduk sini..sebelum ni hanya asben jer duduk sbb dia datang sini masa bukan cuti sekolah..so takleh ikutlaaa...pemandangan dari sini mmg cantik...
5. ReeWan Crystal Collection ~~
[b]6. umieaisyah ~~
kakliza x tahu berapa bintang tapi seronok juga tinggal disini...itu sementara asben akak mash kerja lagi..nnt dah pencen mana adapeluang lagi...
7. unnamed zainab180553@yahoo.com ~~dapat tinggal sini atas urusan kerja...
salam kak lieza...
8. shima ~~ masa akak tinggal dihotel ni akak belum masuk hospital lagi..kalau ada kerja yg perlu dibuat luar mana leh duduk perap jer dalam hotel ni..lainlah kalau dalam hanimun ...
9. nad ukgoodies@gmail.com ~~
10. kak sal ~~ mmg best..tapi bukan kakliza bayar sendiri..opis bayarkan..rasanya rege dalam RM260 untuk 1 malam [harga koprat..]
11. boxhousestudio ~~ lukisan tu mmg cantik tapi kkliza tak faham apa maksud lukisan tu...rasanya modern art kot...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net