;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Jun-2008 12:58 Email | Share | Bookmark
Ampang Puteri Specialist Hospital

depan APSH
bangunan APSH
bubur dan sayur taugeh
apple pie
ayam panggang
Salad Kidney Beans
asam rebus ikan tenggiri
ayam paprik
bihun goreng
daging goreng
fruit tartlet
fish & chips
buahtangan silent reader FP kakliza
pasta Bakar Shida
cara berlauk Cik Bedah
Donut Cik Bedah
kueh bakar Cik Bedah
Mix salad
lemon chicken
spagheti daging
nasi lemak
pancake madu
roti arab
salad makaroni
talam jagung Cik Bedah
Talam ubi Cik Bedah
 
 
 
 
 
 
 
muffin coklat Ida merpati
pokok dari Noni
serimuka nhuda
pada 6 Jun 2008 baru2 ni kkliza dimasukkan ke Ampang Puteri pagi dan 2.00 ptg kakliza akan masuk bilik fisio untuk ditungku dengan hot-pack dan diurut-urut oleh dayang2 letronik..
sampai terlena2 dibuatnyaaaa....
selepas itu akan membuat exercise untuk menguatkan tulang belakang dan bahu...

bila kakliza memberitahu maklang ulampegaga dan MamaFaMi..
mereka pun menulis dalam komen di FP kakliza..
agak ramai juga yg bertanya kabar..
sungguh tak sangka..adik2 siber begitu perihatin pada kakliza...
kakliza ucapkan terimakasih yg tak terhingga...hanya Allah juga yg dapat membalaskannya...



so jom kita tenguk apa yg dihidangkan untuk kkliza ...antaranya....
mmg sedappppp...tak rugi masuk spitalllll.....jommmm...





dan juga pemberian kawan2 serta adik2 siber yg datang berkunjungan...






pada kawan2 dan adik2 siber yg datang dan bawa buahtangan tapi kkliza tak masukkan gambar harap minta berbanyak2 maaf kerana kakliza terlupa amik gambar...


hehhehehhe..rasa macam nak dok lama kat situ supaya dapat jumpa lagi ramai..
tapi aduhhhhhh..malu la kannnnn....
sebab macam holiday jerr.......
siap ada outing ngan Shida dan Nhuda [forum cari] kat Ampang Point cari bracelet Shida dan sempat juga kakliza beli buku2 kat kedai Payless Bookshop situ...





di sepanjang kakliza di APSH tu sempat juga kkliza baca 2 novel cinta yg diberi pinjam oleh pihak fisioterapi ..


novel tulisan Chef Norzailina Nordinyg kakliza beli dari kedai buku di Ampang Point...





Quote:

1. Hajar ~~ salam..terimakasih...
2. the kesum return ~~ tula..sebaiknya buat pemeriksaan rapi selepas jatuh..tenguk ada perubahan dalaman...
3. noor ~~ terimakasih...
4. suenal67 ~~ waalaikumusalam..kkliza pn berdoa agar sihat saperti dulu....Aminnnnn...
5. efkay ~~ kakliza pn seronok bersembang ngan Salwa..ramah..sembang samapi tak sedar masa berlalu begitu cepat...mmg kakliza jamu nurse2 tu sbb makanan yg adik2 siber bawa banyak..
6. niza ~~ thank you very much...
7. sakura ~~ salam..t/kasih kerana sudi menjadi silent reader..mmg kalau ada terjatuh akan ada masalah slipped-disk ni...bab kerja berat tu..mmg berjaga2..tapi nak duduk relax tu mmg payah sikit la....n tq for the doa....
8. aishah@ummiaqil ~~ salam....tq kerana doakan kakliza...mmg pada mulanya kkliza dah check n x der apa masalah..tapi after 5 thn baru sedar...dn rasa mula sakit yg berlarutan...till now...
9. wawa ssalwa@yahoo.com ~~ terimakasih....
10. ana~mak danish & dania ~~ salam..mmg elok check selepas jatuh..takut ada masalah dalaman...jgn tangguh lagi...
11. Amrani ~~ hehheehe..mmg kalau bab sembang..dari terbit matahari sampai terbenam pun rasanya ada lagi citer yg nak disembangkan...insyaAllah kita jumpa lagi...
12. nad ukgoodies@gmail.com ~~ hi..kkliza pn rasa makanan sini sedap dan banyak pilihan..kakliza masih ada anak yg belum pandai urus diri..so nak rehat sepenuhnya mmg takleh la...
13. Mak Teh ~~ alhamdulillah...entry meletup tu tak leh janji la..tapi tulis sikit2 tu boleh laaa...
14. maklanglina ~~ betui la..setiap hari ada orang datang bawa papan menu dan tanya apa nak makan untuk esok hari..best tauuuu..banyak pilihan..makanan barat atau timur...macam takmo balik jer....
14. wilda caw82@yahoo.com ~~ terimakasih...bila pula akak jadi celebriti..biasa jer...mmg sedap..macam2 ada..stiap 3 jam makanan datang..
15. nana ~~ t/kasih...mmg sedap sampai ada org yg tanya ada tak katil kosong sbb nak tumpang masuk wad...
16. NA ~~ terimakasih...mmg BEST...banyak pilihan..fisioterapi pun best..samai terlena masa "ditungku oleh hot-pack" w/pun panas kulit dan juga "diurut oleh mesin letronik"..bayarannya kkliza tak ingatlaa..tapi selama kakliza duduk 6 hari rasanya dalam RM6000 tapi dibayar oleh syarikat...
17. :fuza izairin@yahoo.com ~~ salam..aceli kakliza pernah disyurkan buat operation tapi bila tanya pendapat dr. pakar tulang lain..peratusan sakit tak perlukan operation..lagipn kkliza takut sakit tak baik sepenuhnya...
18. krayolan ~~ mme jauh tapi kakliza dah biasa ngan rawatan yg diberikan oleh dr pakar tulang dan hospital ini..layanan BEST...tapi setakat 4 thn ni jer..sbb pastu asben pencen..lopong laaaa....
19. juliana othman ju_on76@yahoo.com.my ~~ kakliza masuk hospital selama 6 hari jer..nak kata baik 100% tu tidaklah..bolehlaaa tahan sikit....
20. amal5041.fotopages.com ~~ hehhehehe..mmg BEST...macam2 wastern food disaji..dari bekfes sampai dinner..atas pilihanla..ada juga makanan melayu...buku/novel tu fisio center kasi pinjam takut patient borang semasa "ditungku dan durut"..nak join takkk...
21. RinnChan ~~ salam..kakliza balik AS [melalui Kelantan] dulu sebelum p KL [melalui Penang - Ipoh]..so kira macam round Malaya la ni...sorilah tak calling-calling bagitau balik sebab jadual acara lawatan kawasan terlalu padat [macam wakil rakyat plak...perasan jerrk..] mmg Amrani ada datang kerumah mertua...nanti ita pulak date yer...
betui la..masuk spital tu mmg lah dilayan bagai Permaisuri... terimakasih....
22. Yatie anorhayati@gmail.com ~~ terimakasih...
23. :umieaisyah ~~ TQ..mmg sakit akan terasa apabila dah lama lepas kejadian tu...
24. mama danial&darwish myhero3d@yahoo.com ~~ mmg ada ciskek buat cara kukus tapi kkliza belum pernah cuba buat lagi..ada juga ciskek jenis nobake..gunakan serbuk agar-agar...
25. :mama danial&darwish myhero3d@yahoo.com ~~ terimakasih atas doa itu..
26. unnamed ~~ w'salam...TQ...mmg rehat abis la..makan tidur jer..tapi cukup time kena p bilik fiso..siaplah bersilat dengan alatan dalam tu selama 2 - 3 jam...sehari 2 sessi...
[b]27. ida isk @ Ida Bakery merpati66@yahoo.com ~~
salam..hahahha..sedapla muffin tu..nurse situ sayang nak maka sebb sooooo cantik tauuuu....mmg akak suka situ sbb dr pakar tulang tu mmg specialitist dalan tulang belakang....[spine] so far Dr Ali Noor Ghani mmg the best dr. Pakar Tulang Belakang...sekali masuk tenguk kkliza dalam bilik dia cas rm150.00 [rasanya laaa]..masuk tanya dan sembang sikit2..tpi akak mmg dah jagi patient dia selama 4 thn...
28. adett ~~ TQ so much....
[b]29. kak nab zainab180553@yahoo.com ~~
terimakasih...
30. unnamed ~~ yes..semuanya mmg akak shoot dalam bilik/wad 547 akak tinggal...kalau datang waktu makan mmg boleh rasa...
31. Ezza ~~ salam...pas ni selalulah tulis komen..biar meriah sikit...terimakasih banyak2 atas doa tu..
32. Ummu Naielah ummu_naelah@yahoo.com.my ~~ waalaikumusalam...terimakasih atas doa dan kkliza juga ucapkan atas kesudian menjenguk FP kakliza..dan kakliza halalkan untuk copy resepi....kakliza seronok dapat berkongsi ilmu masakan dengan adik2 semua...
33. nooraishah ~~terimakasih...
34. RealScifi Admin ~~
35. MaDiHa ~~ a'ah akak pn x sangka nak masuk wad..aceli APSH ni mmg panel dr kkliza..mmg selalu datang sini jika ada masalah kesihatan..acar tu nak buat untuk kenduri kawin tapi bab kupas bahan tu semua org lain buat..akak hanya tumis dan lead org masak jer..
36. ijan nikej21@yahoo.com ~~ salam perkenalan..terimakasih banyak2 atas doa tu..
37. bungamekar ~~ salam ...TQ sbb sudi jenguk & komen FP kkliza..nanti kalau akak p ampang..akak akan war2 kat sini...
38. Pondok Al Imran ~~ salam..mmg betul..mmg masa anak dara cuti ni..akak suruh dia jer anto dan amik adik2 kat sekolah...menu kat APSH tu mmg best..rasa macam x mo balik la..apatah lagi co yg bayar....bila lagi nak ketuk depa...
39. zany ~~ hehehhe..hospital gomen ni ramai sangat pesakitnya..so maybe gomen tak larat nak cover belanja tu semua...so far mana2 spital akak masuk mmg makanan sedap2 la...
40. maklang ~~mmg betui la maklang oooiiii...org anto makanan pn kkliza boleh share ngan misi2 yg bertugas..depa punyala syiuuukkkk...
41. fen fdi60@yahoo.com.my ~~ sakit ni mmg sentiasa on & off jer.. ni pun kkliza rasa sakit/lenguh giler ni...mmg payah sikit nak recover saperti biasalaaa...
42. Ana ~~ salam...angkat berat tu mmg tak buat la..tapi bab ligat tu mmg takleh elakkan..sbb akak x der helper at umah..acar tu akak akan dibantu oleh kawan2...
43. Shasha Leeds UK nikshasha@gmail.com ~~ betul laa..jathu masa muda..masa tua baru rasa sakit sana sakit sini...tapi alhamdulillah taklah saperti kes2 kronik tu...
44. ieda cuipieda@yahoo.com ~~ salam...terimakasih...
45. mummy jam ~~ hehhe.mmg sedap...macam makan kat hotel jer...
46. haliza japan ~~ terimakasih...kalau akka rajin masak..sure ada resepi baru...
47. chek m_sharimah@hotmail.com ~~ terimakasih..terimakasih atas nasihat tu..akak kkliza ingat/semat dalam hati...
48. :azila syeriazila@yahoo.com ~~ terimakasih...
49. Rose ~~ takper...don wori...
50. MamaFaMi ~~ akan kkliza ingat dalam kepala..
51.vogue2704~~ terimakasih...bisalah kalau anak masuk spital..makpak yg kenyang...
52. boxhousestudio boxhousestudio@gmail.com ~~ le ni oklah sikit..kek tu akak bagi misi sikit..tapi akak sempat bawa balik Kerteh dan jamu anak2 makan..sedaplaa....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net