;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jul-2008 16:47 Email | Share | Bookmark
Text dalam Gambar

kali ini kakliza akan berikan panduan untuk menulis text dalam gambar..
biasanya kakliza gunakan program Photo Impact yg anak kakliza donlod dan instalkan dalam PC kakliza.. ..
tapi sekiranya agak-agak susah nak donlod dan instal, boleh juga gunakan "online editing programe"
kakliza suka gunakan PICNIK kerana senang dan font atau frame yg disediakan pun cantik..






Quote:
1. Hajar ~~ salam..terimakasih kerana sudi menjenguk FP kkliza..
2. kak sal ~~sama-sama..aceli kakliza gunakan macam2 software..ada photoimpact, photoshop, tapi bila jumpa picnik.com ni nampak senang..so gunakan jer...
3. meqda meqda@yahoo.com ~~ cuba jgn tak cuba....
4. zai ~~ semoga berjaya dalam percubaan seterusnya...
5. princessjimmy a.k.a sharrie sutera7@streamyx.com ~~ your most welcome dear...
6. fina rfina8@yahoo.com ~~salam..tuturial ni semoga dapat dimenafaatkan oleh adik2 yang baru dalam FP ni...
7. mami yati ~~ sama-sama..apa kata cuba buat sekali lagii..ikut step tu dan tenguk saiz gambar tu..maybe kecik kot...
8. :jeema... ima_azlim1@yahoo.com ~~ salam...boleh saja nak linkkan fp kkliza..akak pn suka edit ngan PICNIK tu..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net