Want your
own Fotopage?








 
;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Jul-2008 11:05 Email | Share | Bookmark
Gubahan Hantaran

bebola coklat
coklat stik
coklat bulat
kotak coklat
bekas bunga telur atau gula2
bekas bunga telur
bekas bunga rampai
bekas gula/coklat
bekas coklat
buah kana
gula-gula
coklat
gula-gula bujur
coklat bebola
coklat kepingan kecil
coklat stik
gula-gula
coklat keping kecil
sumi atau jeli topi
pulut kuning
pulut kuning
pulut kuning
pulut kuning
bekas bunga rampai
bekas bunga rampai
bekas pot puree
rumah coklat
bakul coklat
cermai gula-gula
mahkota coklat
gubahan halwa
sewaktu kakliza belum leka ngan forums, fotopages dan blogs
hobi kakliza selain masak untuk keluarga atau mencuba masakan, mengumpul buku masakan [dah macam mini library jer] kakliza juga suka mengubah bunga, mengumpul gambar gubahan bunga, hantaran, dan juga menjahit...
semuanya kakliza kumpul dalam clear folder sebagai bahan rujukan jika nak membuatnya...
ada juga kawan-kawan pinjam sebagai rujukan..seronok juga...

tapi dalam menjahit kkliza suka menjahit langsir, kusyen dan cadar beropol dan scallop dan sebagainya...ada juga amik tempahan..
kalau jahit baju pula kkliza hanya suka jahit baju kurung dan mini kurung..
tapi bab amik tempahan baju kkliza tak suka ..susah la..nanti commited ngan janji baju orang...

opss... ..terlupa pulak...kkliza juga suka bertanam..pokok bunga, dedaun hijau dan juga sayur..
asik beli pokok bunga..berpasu-pasu...leka sungguh bertanam...

okey apa kata kita tenguk gambar hantaran..
tapi bukan kkliza buat yer..
ini semua adalah gambar yg kakliza kumpul dari buku..
antaranya kkliza pernah buatkan untuk adik beradik ipar duai..dan juga ada gak amik tempahan..
tapi le ni..mood nak menggubah..menjahit...bertanam bunga tu semua dah cabut lari masuk tenet laaa....







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net