;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Aug-2008 06:16 Email | Share | Bookmark
Terimakasih dan bizi gilerrr

besdey kek
hadiah dari maklang
my cake

first of all kkliza mohon maaf kerana lama tak updates entry disini kerana kakliza begitu bizi sekarang ni..
macam-macam aktiviti disamping tugasan harian yg mana memerlukan perhatian kakliza..


kakliza ingin mengucapkan berbanyak-banyak terimakasih pada adik-adik sekelian...

berhubung ngan besdey kakliza yg ke 50 thn..
kakliza amat terperanjat bila Maklang Kerteh datang kerumah kakliza bersama kiriman kek dari MamaFaMi dan Ana Penang


hadiah dari maklang..beg sulaman ribbon [RE] yg dibuat sendiri oleh Maklang..TQ so much...len kali boleh kasi lagi..


tenguk betapa seronoknya kakliza dapat surprised cake dari MamaFami, Ana Penang dan juga Maklang..
senyum sampai telinga...ini mmg real punya smile..tarak tifuuuuu tauuwww...


Isnin baru2 ni kkliza ada majlis Solat Hajat dan Baca Yassin di sekolah untuk anak2 mengambil Peperiksaan Percubaan UPSR ..
kakliza buat kek dan laksa penang..untuk mereka makan ..seramai 100 orang murid..dan juga guru2 & ibu2
selain itu ibu2 lain juga ada membawa juadah/masakan untuk dimakan bersama anak2 dan guru sekolah itu..


colorful cupcakes yg dibuat oleh Maklang untuk majlis..cantik tauuu...


ingin kkliza maklumkan disini...jadual aktiviti akan datang...disamping tugasan harian as manager rumah,chef, driver, bibik dan tukang dobi...

2 Ogos 2008 [Sabtu] terlibat dalam show Helikopter dan K-terbang Kontrol
6 Ogos 2008 [Rabu pagi] majlis baca yassin besdey kawan kakliza
7 Ogos 2008 [Khamis ptg] bertolak ke KL
8 & 9 Ogos 2008 [Jumaat dan Sabtu] Wedding anak kawan kakliza [Nonie] di Setiawangsa, KL ...bact to Kerteh ptg n maybe reach home jam 2 atau 3 am..
10 Ogos 2008 [Ahad pagi] majlis baca yassin
12 Ogos 2008 [Selasa noon] Pot-luck Lunch untuk ibu2 disekolah acara sebelum tutup sekolah [acara bulanan]
14 Ogos 2008 [Khamis ptg] betolak ke PD [umah adik- nak jumpa mak kakliza]
15 Ogos 2008 [Jumaat noon] bertolak ke Alor Gajah untuk amik anak no3 [Mohd Azri ] kat MRSM situ dans seterusnya ke KL
18 Ogos 2008 [Isnin noon] akan ke Pandan Indah/KL untuk join mertua disitu
19 Ogos 2008 [Selasa noon]bertolak ke Alor Gajah, Melaka untuk antar semula Mohd Azri ke maktab kerana ada kelas tambahan due to dia nak amik SPM tahun ini..
pastu terus balik Kerteh kerana anak kkliza no.4 ada program motivasi UPSR kat Hotel di Cherating/Kuantan selama 3 hari pada 20 - 22 Ogos 2008

kakliza akan bertambah bizi [bizi giler] sehingga cuti sekolah kerana kkliza terlibat dalam buat bunga telur untuk perkahwinan anak sulong kawan rapat kakliza iaitu Nonie pada 9 Ogos 2008 ini..


dengan ini kegitatan internet kakliza akan terbatas sikit la...
apapun kkliza akan cuba juga menulis/memberikan resepi dalam FP ini...

akhirnya kakliza ucapkan selamat berhujung minggu...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net