;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Sep-2008 03:17 Email | Share | Bookmark
Kad Raya dari nas




wahhh..dah nak raya laaaa.....
kkliza seronok la dapat kad raya ini dari Nas

terimakasih yg terucap ingin kakliza sampaikan...




Quote:
1. ciklychubby ~~ Waalaikumusalam..kakliza ada bagi sedikit info mengenai FP..boleh semak dilink tepi kiri page ini..dalam topik Info FP
2. mrs.apple ~~ salam..kakliza rasa kalau biskut disusunkan penuh dalam balang,,then balang disusunkan dalam kotak yg bersesuaian saiz..himpitkan dengan cebisan kotak telur..gunaan khidmat poslaju atau courier..InsyaAllah biskut tidak akan hancur..kakliza pun ada order biskut raya dari Manjong/Perak..Alhamdulillah tak hancur atau rosak...
3. azie(mama auni & erin) ~~ salam..Alhamdulillah seronok kakliza baca/tahu bila azie pandai masak..even untuk keluarga saja..itu yg penting sekali...InsyaAllah aklau ada kelapangan buatlah bisnes pulak..
4. theweddingfairies team ~~ salam ramadan al-mubarak...
5. rozamy amelia@pernec.com.my ~~ alhamdulillah ada adik yg sudi memberikan kad raya..mmg raya is around the corner dah ni....
6. zint ~~
7. hayatibadri ~~ salam..kkliza mohon mahap..aceli kkliza pun tak pernah buat jualan kueh yg kkliza pamirkan dan tuliskan disini..so mmg kkliza takder idea berapa keping dapat..selalunya kkliza pakai belasah jer..tapi adik kkliza buat jualan gunakan loyang 12 x 12 inci dan dia dapat potong 50 keping kueh ..cuma kena pandai potong [sorila.kkliza x check pulak dia potong besar mana..[aceli kkliza mmg tak minat nak niaga tu pasal tak amik kisah bab saiz atau berapa dapat untuk 1 loyang]..
8. Watie sis_plano79@yahoo.com ~~ salam..dah dekat nak raya kan..tentu dapat kad raya..
9. zira ~~ salam..kad raya dah dapat tapi kueh raya belum pun buat..
10. MamaFaMi ~~ bukan Mama jer yg ketaq tau..akak pun lagi ketaq ni sebb akak akan mula balik raya pada 23/9 ni..tapi p KL dulu then baru balik Kedah sampai 4/10/08..so hanya ada 10 hari jer nak siapkan raya...huwaaaaa......
11. kak jie jie ~~ kkliza belum buat algi tapi planningnya hanya 2 atau 3 jenis jer..tu pun kkliza hanya buat untuk mertua jer..akak punya lepas raya baru nak bikin...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net