;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Jul-2006 15:56 Email | Share | Bookmark
Remote Control Gathering

donier
tiger shark
pilatus PC -9
 
beaver
extra 300..our plane
lang air
 
 
 
pilatus
astro hug
frontier
semua RC planes
semua RC planes
sempena cuti hari jadi Sultan Terengganu asben kkliza dan geng pemain remote control kapal terbang telah bersetuju untuk membuat weekly gathering..
kakliza pun bersiap untuk mengikut dia dan anak2..
selalunya kakliza jarang ikut sebab masing2 tak bawak isteri tapi kali ni banyak isteri nak join meriahkan suasana tu..
berbekalkan nasi lemak dan 1 bekar besarr air oren kami pun berada dipadang tapak industri Teluk Kalung Kemaman dari jam 8.30 pagi sehingga 3.00 petang.
masing2 ada yg membawa nasi dagang..nasi impit..kueh mueh..air teh tarik.. teh o..buah2an..dan macam2 lagi
dah jadi macam piknik pulak.. sambil bermain sambil makan..


semua RC planes berposing


beaver plane..plane yg terbesar..berat lebih kurang 10 kilo dan tinggi dari tuanpunya..



Quote:
me myself ~~ kalau dah ada geng main RC mmg jadi gile..asben kkliza setiap minggu akan terbangkan planes dia.... kakliza ikut sekali sekala sebagai food supplier ...

~izza@putrajaya~ ~~ kapala terbang bear tu bukan asben kkliza punya..org lain yg sedang gila-gila nak kumpulkan RC..

joget-ngebor ~~ wah..seronok tenguk aktibiti RC bot tu..mmg asben anak kkliza biasa surf kat website i-putra tu..InsyaAllah 1 ari nanti kami akan p terbang kat cyberjaya..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net