;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Aug-2006 14:56 Email | Share | Bookmark
Larian Merdeka SRK Rantau

Memulakan langkah larian
sampai dibarisan penamat
kawan2 sekelas
dapat hadiah
 
medal yg dapat
pagi ini anak kakliza no 3 Mohd Azib terlibat dalam Larian Merdeka anjuran sekolahnya..
dengan semangat berkubar-kubar dia begitu seronokk berlari dengan kawan2nya sejauk 3 KM..
akhirnya dia mendapat tempat ke3 dalam kategori umur 10 thn [Tahun 4]

anak kakliza ni mmg aktif dalam sukan..
semua acara dia nak amsuk..sanggup tak balik rumah kerana nak sertai acara sukan jika diberitahu ada latihan ...

setakat ni ayahnya pun seronok mengajar bermain kapal terbang kontrol..
dia telah dpat mendaratkan [landing] kapal terbang kontrol dengan baik..
memang pada tahap umur semuda ini dia adalah satu keistimewaan kerana jrang ada pemain yg dapat mendaratkan kapal terbang kontrol..
kak liza pun seronok juga tenguk dia pandai bermain kapal terbang kontrol tu..






Quote:

shemaiz ~~ sorilah kkliza terlupa la.. anyway kakliza dah tuliskan kat entry yg baru..
MamaFaMi ~~ TQ..TQ..semoga damenjadi ahli sukan yg berjaya..Nak juga jadi coach tapi ada bakat ker..
maz dealova_111@yahoo.com ~~ nanti kakliza tuliskan semula..InsyaAllah...
aureanayz ~~ terimakasih kerana sudi memberi semangat pada anak kakliza..semoga dia berjaya menjadi ahli sukan satu hari nanti...masa kakliza sekolah dulu..mmg minat gak sukan olahraga tapi kurang menyerlah...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net