;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Sep-2006 12:46 Email | Share | Bookmark
New Toy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
arini anak kakliza bawa balik camera baru kak liza..hadiah asben sempena besdey kakliza yg ke 48 aritu..TQ so much darling....

kakliza malas nak amik gambar bentuk camera tu tapi kakliza pastekan dari web jer..
cuma kak liza dah mula mengambil gambar menggunakan camera ini...

Canon S3

[depan]


belakang


Buah belimbing. tengah berbunga..kakliza amik zoom sebab buah tu tinggi atas pokok...


Bunga dari taman kak liza..


bendera sedang ditiup angin kencang


bunga terung pipit...


buah terung pipit..sedap buat sambal goreng berlada dengn ikan bilis..


Quote:

muza ~~ buah terung pipit tu mmg kakliza buat sambal goreng ngan ikan bilis .buah belimbing tu mmg berbuah sentiasa...
muza ~~ tak per.kklia x kisah pun...
tikah ~~ a'ah betui tu.. ada org minta bunga beliming tu nak buat ubat batuk... pokok tu dah berumur 18 thn...dah tua la kiranya... ..tapi yg kelako nya kakliza tanam dalam pasu 3 thn..pastu baru tanam dalam tanah..
nabialishad ~~ boleh pinjam tapi kasi yg lama boleh tak....
S@BRiN@ ~~ terimakasih... Alhamdulillah...
maR ~~ oh Noormasri amsih tak sihat yer.. sian dia...sampaikan salam kkliza pada dia ye jika bertemu dgn dia nnti..camera tu kakliza beli ngna rege RM1800 tapi kak liza upgrade memoru card jadi 1GB rege RM90.00









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net