;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Sep-2006 16:47 Email | Share | Bookmark
Bunga dan Bulan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
exited ngan toy baru kakliza..maka abislah kkliza tembak segala apa yg nampak ...


kakliza terpikat ngan bunga ni..tapi rantingnya penuh duri...


inilah bunga tahi ayam..walaupun nama kurang molek tapi bunganya cantik..tidaklah berbau tahi ayam..bunganya comel jer..cute dan warnanya menarik...


rama-rama menghisap madu..tapi di bunga tahi ayam...


senja nan merah..
masa kkliza dok tenguk anak main kat luar..nampak warna merah jingga yg menarik..


bulan mengambang..pakngah la pulangggggggg...
keindahan malam Nisfu Syaaban baru-baru ni..


Quote:
maR ~~ mmg cantik bulan tengah mengambang..
kuzi ~~ wah..apa tunggu lagi..jomlah kita zoom zaammmmm...tembak jer..
muza ~~ Alhamdulillah.. mme cantik bulan tu..Sungguh indah cipataanNYA..dan juga nabialishad ~~ tulah..mmg indah sungguh ciptaan Allah SWT...
rossya ~~ mmg cantik bulan..nak pulak masa mengambang penuh tu..bunga tu mmg kat rumah kkliza ..
Mama Haris ~~ kakliza gunakan camera CANON S3..gambar bulan tu saja nak test camera tu..
:MamaFaMi ~~ mmg dasat..ku sangka bulan rupawan rupanya berlubanggggg...
Krayolan ~~ saspeng jer dok..mmg pokok tu bunganya cantik tapi durinya tajam dan bisa..aceli itu jiran kak liza punya..kakliza hanya ada bunga kertas ker...
Zahara (zah) ~~ wah dekatlah kita..bolehla berkenalan..kak liza akan p Kemaman pada 22/9 ni nak jumpa chef Norzailina kat Fast Bakery nun..jom kia date nakkk..
mommy_d&d ~~ mmg cantik...wah..bestnya buat ciskek ..kaliza pun nak buat lagi laa..kali ni nak kurengkan gula sikit..maybe kakliza kurang suka manis2 kot..nak jaga kandungan gula dlam badan juga..
anna ~~ mmg kena test ler..sebab nak mahirkan tangan dan nak tenguk apa2 kekurangan dalam tembak-menembak ni.. mmg anna pun elok gak test habis-habisan so barulah best..
mummy jam ~~ a'aa..mmg itu gambar terung pipit...sedap buat goreng berlada ngan ikan bilis..masak lemak ciliapi..atau masak tempoyak ngna ikan...n the butterfly tu kebetulan masa kakliza dok amik gambar dia pun nak enterprem gak...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net