;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Sep-2006 18:08 Email | Share | Bookmark
Jamuan Besdey

himpunan sudu garfu
menara sudu
kek besdey
kek besdey
bihun dan ayam goreng
buak tembikai
sosej roll
sandwich
mini pizza
Host Creme Caramel
Rohmah fruit tartlet
Host Chicken Pie
Host Trifle
the food
Host Peach Creme Caramel
besdey cake
door gift
kak liza dijemput oleh kawan dan juga x-pengerusi Petronita Wilayah Timur ke jamuan besdey anaknya..
beliau juga adalah ahli baru dalam forum cari.com.my.. dan pernah komen dalam fp kak liza...


kek besdey untuk 2 bedey girls..


makanan yg dihidangkan..meriah giler...sampai tak tahu nak makan apa...


acara tiup lilin dan potong kek


ni hadiah ladies yg hadir..TQ LIZA.. [nama sama daa... ]



Quote:

MamaFaMi ~~ bukan Mama jer terbekenan..kakliza pung..nak buat masa raya ni..cewahhh..nak tunjuk skill kat mak mertuaaaa...
MUZA ~~ w'salam...mmg cantik besdey kek tu..nanti kakliza pun nak buat gak hiasan saperti tu..
S@BRiN@ ygbie03@streamyx.com ~~ sori la..kakliza lupa nak edit tarih..tapi dah edit dahh.. don wori..
mommy_d&d ~~ mmg menggugat...nanti aklau kkliza buat..sure tunjuk laaa..
sulia suliatiaja@tnb.com.my ~~ salam perkenalan juga.. kesiannya..nampaknya sulia kena buat lagi la tu...ok..semoga u gembira mencuba resepi kakliza..
harleena ~~ kek tu bukan kakliza buat..tuanrumah tempah dari kedai..selamat berpausa juga buat harleena..
Yana ~~ hehhehe..kek tu hanya gunakan fresh cream kot..hanya susu jer..majlis arijadi mmg banyak makanan..
nabialishad ~~ mmg nabia..mmg sedappp..nampak pun dah tahu kannnn..
Kak Leen ~~ kak liza hanya ada kek keju bluberry..nanti kakliza cari dan try buat..then kakliza tuliskan sini..
mummy jam ~~ betui mummy..kami ladies pun tumpang meriah ngan anak2..
afzan ~~ mmg meriah..seronok...
min ~~ kak liza nampak hanya sosej tu digulungkan dengan roti biasa..pastu dicelupkan dalam telur..nanti kakliza buat dn tuliskan disini..InsyaAllah..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net