;

By: hanie liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Nov-2006 16:29 Email | Share | Bookmark
Heli Super Puma terhempas di Tapis B

AMARAN..... gambar ni bukan kakliza yg amik..
kakliza dapat dari forum Chopper Super Puma terhempas di Tapis B

maybe ada pekerja offshore yg rajin mengambil gambar bagaimana operasi menaikkan helikopter Super Puma yg terjatuh dalam laut tempuhari yg mengorbankan pilotnya iaitu Captain Mohd Salleh bin Teguh berumur 47 tahun..
Allahyarham meninggalkan seorang isteri dan 4 orang anak. Anaknya berumur antara 10 thn dan 22 thn. Hanya seorang saja anak lelaki yg bungsu. Berasal dari Sepang dan berkahwin dengan orang KL. Allahyarham dikebumikan di tanah perkuburan Gombak bersebelahan dengan ayah mertuanya.









menurut citer co-pilot yg terselamat dalam kejadian tersebut [kakliza melawat beliau dan isterinya] kejadian terjadi apabila helikopter hampir dengan flatform untuk mendarat..tiba2 angkin ribut yg menjadikan helikopter hilang kawalan..
co-pilot tersebut cuba untuk menyelamatkan rakanya tetapi arus laut yg deras dan kesukaran menyebabkan beiau sendiri tidak berupaya berbuat apa...
tapi kakliza rasa dia amat sedih dengan kejadian tersebut..tapi apakan daya..segalanya telah ditentukan oleh Allah SWT...




Quote:


zack ~~ TQ...Aminnn..
MUZA ~~ mmg sedih..tapi dah janji Allah semuanya tu..
dealova ~~ yg nampak macam blueberry tu adalah kek keju blueberry [chilled]
puding koktel tu disini Puding Buah sos oren/mangga
izah hasan hafizah_ch@yahoo.com ~~ TQ kerana sudi mencuba resepi kakliza...semoga berjaya lagi..
Acik ~~ TQ..Amin..
haniey73 ~~ wa..dekatlah kita ni..tapi dimana yer..jgn-jgn kit apernah berjumpa tak..n TQ atas ucapan ...
liya71 ~~ TQ..Aminnnn..
nampaknya lepas ni tak payahlah order pizza dari kedai lagi...
mommy_d&d ~~ TQ..mmg takut tapi sentiasalah berdoa semoga mereka dibawah lindungan Allah SWT..
MamaFaMi ~~ Amin...n TQ...
zaizainal ~~ mmg sedih dan mmg betui.. dah ketentuan Allah semuanya...
ibu shasya~ nurlelam@digi.com.my ~~ TQ..Aminnn...
syikin widaad98@yahoo.com ~~ salam...Terimakasih atas doa itu..
donat tu selalunya kakliza hanya cairkan dan campurkan cocoa-butter atau shortening atau sedikit minyak supaya berkilat..
n33za n33za@yahoo.com ~~ berdoalah semoga asben n33za sentiasa dilindungi Allah SWT dalam keadaan yg selamat..InsyaAllah...
izah hasan hafizah_ch@yahoo.com ~~ kakliza rasa dua2nya sedap dan senang so..pilih jer yg mana nak buat..
Kak Leen rosleenda66@yahoo.com ~~ TQ Leen.. Aminnn
ibu ziya khadija ~~ w'salam coklat tu kat HOME-MADE CHOCOLATE
hunny retroisme6@yahoo.com ~~ antie kenailah uncle mail [co-pilot] tu..memang baik ngan famili depa..anak antie 5 orng..tapi semuanya sekolah kat sekolah rantau.. antie dok kat Jalan Kemboja [kat belakang kedai basikal FARUQI]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net